2024. március 28., csütörtök - Gedeon

Archívum

Hogyan növeli az informatikai fejlesztés a bevételeimet?

812

gnyomtatoMár észre sem vesszük, hogy az informatika hányszor szolgál ki a mindennapjainkban, és mennyi mindenre használjuk. Így van ez az IT-cégek életében is. A gyors reagálás ügyintézés közben, a hatékony belső kommunikáció a távmunkában dolgozó kollégákkal, az egyidejűleg kezelhető közös használatú dokumentumok, a digitális anyagok megőrzése, a határok nélküli elérhetőség a világ bármely pontján, és még sorolhatnánk, legalábbis ameddig korszerű, kompatibilis és jól működik a rendszer…

Hagyományosan úgy vélekedhetünk, hogy egy ilyen rendszer csak nagy befektetéssel alakítható ki, és persze folyamatos anyagi ráfordítással jár. Vagy mégsem?

Szakértőnk válaszaival most falakat fogunk ledönteni!

A Fókusz Computer Kft.-t és Kovács Krisztián szakértőnket már ismerhetik a Gazdaságos Nyomtatók tematikus portálról, ahol a nyomtatást illetően VIP- és bérlési szolgáltatásaikat már ismertettük. De a cég ennél sokkal sokoldalúbb, IT-partnere a mikro-, kis- és középvállalatoknak a professzionális informatikai szolgáltatásaival.

„A bevétel központi kérdés minden cég életében, ezért is fontos, hogy az IT-kiszolgálórendszerek hatékonyan, stabilan üzemeljenek. Hiszem, hogy az informatika feladata, hogy pénzt termeljen nekünk, és ne bosszúságot okozzon!”

team spirit 207319 1920

Nem kell tehát félni az újdonságoktól, mert a megfelelő partner segítségével könnyen lehet lépést váltani. Az átállás vagy fejlesztés egyúttal jelenti azt is, hogy alkalmazásra kerülnek a legújabb, hatékony technológiák, eszközök és szoftverek.

„Ahogy a szakmai fejlődés, folyamatos képzés elengedhetetlen egy cég életében, úgy a stabil, modern informatikai háttér használata és fenntartása fontos versenyelőny. Jól átgondolt és megtervezett informatikai szolgáltatásokkal a munka hatékonyabbá válik, több idő marad az érdemi, szakmai feladatokra. Ennek megvalósításában tudunk segíteni a tervezéstől a fejlesztésen át egészen az üzemeltetésig.”

A gondtalan irodai munka magas színvonalú szolgáltatásokkal érhető el. Az informatika fejlődésének köszönhetően ma már megfizethetővé váltak a kkv-k és mikrovállalkozások számára ezek az innovatív megoldások. A vállalkozások tehermentesítéséhez a szakmai konzultáció, felmérés és tervezés segít hozzá érdemben, ha olyan módszertan mentén vezetjük végig, amely hosszú évek tapasztalata alapján fejlődött ki.

Nyomtathat olcsóbban, nagyobb minőséggel! További információkér kérem kattintson ide.

Éppen ezért állíthatjuk:

„Az IT tulajdonképpen nem kiadás, hanem befektetés, amelynek meg kell térülnie! Ezért is célunk minden egyes ügyfelünknél, hogy a maximális működését stabilan biztosítsuk. Ne legyen visszahúzó erő a következetlenül felépített vagy elavult infrastruktúra, és az IT-támogatás ne teher, hanem öröm és eredmény legyen az ügyfél számára. Hiszek ebben, sőt gyakoroljuk is már több mint két évtizede!”

felhotechnologia

MIRŐL VAN SZÓ?

A felhőtechnológiáról valószínűleg már mindenki hallott, viszont kevesen ismerik még minden előnyös oldaláról, pedig szinte korlátlanok a lehetőségei. A csoportmunka, távmunka-támogatás (pl.: csoportos videomeeting), archiválás, adatmegőrzés, adatbiztonság és platformfüggetlenség (iroda bárhonnan), beleértve a távoli nyomtatást is, kompromisszummentessé vált, legyen szó saját felhőszerverről vagy Microsoft-felhőről. Üzleti viszonyok közt célszerű egy IT-cégtől igénybe venni ezeket a felhőszolgáltatásokat, vagyis saját rendszert fenntartani. Esetleges meghibásodás esetén pedig egy tartalék gép percek alatt beüzemelhető, amellyel minden a megszokott környezetben és mederben folyhat tovább. Nincs adatvesztés, nincs kényszerleállás, nincs időkiesés!

DE HOGYAN FOGJAK HOZZÁ? MIRE FIGYELJEK?

Ahhoz, hogy a digitális innovációk segítségével valódi versenyelőnyt szerezzünk, a szolgáltatások alapos megismerésére és összehasonlítására lenne szükség. Egy cég életében azonban általában nincs arra szabad kapacitás, hogy – csak két legnagyobb szolgáltatót említve – a Microsoft és a Google szolgáltatásait összehasonlítsa, felmérje. Ajánlott tehát szakértő tanácsát kérni! Gyakori, hogy valamilyen ingyenes szolgáltatást alkalmazunk, mely sok esetben vonzóbbnak tűnhet. Ám ezek esetében jellemzően valamilyen korlátok közé van szorítva a felhasználás, teljes hozzáférést vagy szolgáltatást pedig csak vásárlás esetén kapunk. Hozzáértő, tapasztalt személy segítsége nélkül tehát túl sok időt és energiát szükséges ráfordítani, ezért sokkal kifizetődőbb és hatékonyabb az erre alkalmazott IT-partner.

IT partnerével kapcsolatba léphet ide kattintva.

AZ ELSŐ LÉPÉS:

Fontos, hogy objektíven és előrelátóan legyen felmérve a munkavégzésünk informatikai igénye. Díjmentes konzultációt kezdeményezhet és megismerheti a felhőtechnológia nyújtotta szolgáltatások minden előnyét, felmérheti az IT-infrastruktúra igényét a nyomtatástól az emailküldő-rendszerekig a további hatékonyságnövelés érdekében. A díjmentes konzultációhoz természetesen időpontot is foglalhat, melyet ide kattintva tehet meg!

A Fókusz Computer partnere lehet, ha saját felhőszolgáltatást szeretne. Ez esetben konzultáció, tanácsadás és sok éves tapasztalat áll rendelkezésére a cégek ügyviteli rendszereit és igényeit illetően. A rendszerek használatát sem kell magának kikísérleteznie, próbálgatnia. A Fókusz Computer az ügyfeleit a teljesség igényével minden téren tudja támogatni, akár még távsegítséggel is. Mindig naprakész rendszer várja, nem marad le semmiről, befektetése folyamatosan fejlődik vállalatával együtt!

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Március 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Betehet az útdíj a buszos osztálykirándulásoknak

Betehet az útdíj a buszos osztálykirándulásoknak

More details
Karikó Katalin és Ráskó Eszter a legbefolyásosabb magyar nők között!

Karikó Katalin és Ráskó Eszter a legbefolyásosabb magyar nők között!

More details
Fókuszban a fenntarthatóság – szakácsversenyt szervezett a Delirest

Fókuszban a fenntarthatóság – szakácsversenyt szervezett a Delirest

More details
Ezekben a szállodákban a legjobb aludni

Ezekben a szállodákban a legjobb aludni

More details
Év Szállodája kategórianyertes lett a Thermal Hotel Visegrád

Év Szállodája kategórianyertes lett a Thermal Hotel Visegrád

More details
Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

More details
Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

More details
Új tárlattal startol a Szentendrei Tavaszi Fesztivál, utoljára 40 éve volt ilyen kiállítás

Új tárlattal startol a Szentendrei Tavaszi Fesztivál, utoljára 40 éve volt ilyen kiállítás

More details