Nyomtatás

CONSTRUMA kiállítási csokor, 2019. április 3-7.

1139

lakastervekAz épületgépészet legnagyobb hazai seregszemléje 2019-ben ismét várja a kiállítókat és a látogatókat. A régió legnagyobb építőipari – épületgépészeti - otthonteremtési kiállítási csokra 2019-ben a HUNGAROTHERM (épületgépészet, megújuló energiák), a CONSTRUMA (építőipar, kerttervezés) és az OTTHONDesign (lakberendezés, design) kiállításokból áll,...

...így komplex kínálatot nyújt a szakmai és végfelhasználó nagyközönségnek egyaránt. A CONSTRUMA otthonteremtési csokor több mint 44.000 bruttó négyzetméteren, 14 ország közel 600 kiállítójával több mint 46.000 szakmai és építkezésben érdekelt résztvevőt vonzott a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

Az egyes témakörök (épületgépészet, nyílászárók, ajtók, kapuk, szigetelés egy pavilonon belül) elhelyezése is további kapcsolódási pontot, új potenciális ügyfeleket hozhat a kiállítóknak.
A HUNGAROTHERM közvetlen szomszédságában kerül elhelyezésre – a témakör szoros kapcsolódása okán - a CONSTRUMA ELECTROLIGHT betétkiállítása, mely az épületvillamosság, világítástechnika, épületautomatizálás témakörét foglalja magába.

A 2018-as CONSTRUMA:

Időpont: 2019. április 3-7.
Helyszín: Hungexpo
További információk: construma.hu

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek