Nyomtatás

Hogyan tartsunk rövid, figyelemfelkeltő, frappáns beszámolót, prezentációt?

1175

prezentacioA legfrissebb tanulmányok szerint a vezetők 95,7%-a úgy találja, hogy a prezentációk elengedhetetlenek az üzleti sikerekhez, azonban csupán 2,2%-uk elégedett az előadások hatásával. Hogyan tartsunk rövid, figyelemfelkeltő prezentációt? Miként tegyünk élvezetesebbé, lazábbá, vidámabbá, frappánsabbá bármilyen előadást, tárgyalást vagy értékesítői beszélgetést?

Hogy tegyük a száraz témákat színesebbé? Miként tartsuk fenn az érdeklődést, és hogyan ébresszük fel a figyelmet, amikor már mindenki fáradt?

Trénerünk megmutatja, hogyan használhatjuk a „történetmesélést” a megnyerésre, és hogyan aktiváljuk a közönséget a „Pitch”-bemutatókkal. Olyan technikai részleteket is megismernek a résztvevők, mint a hangsúly, a hangszín, és a megfelelő szünettartás eredményes használata.

„Ha minden előadás ilyen lenne, nem is akarnék hazamenni.”

Az interaktív workshop vezetők, értékesítők részére szól, de ajánlott mindenkinek, aki prezentálni szokott, illetve értékelést vagy beszámolót kell tartania. A megszerzett tudással nemcsak önbizalommal tudunk kiállni a hallgatóság elé, hanem a tanultakat a hétköznapokban is nagyon jól hasznosíthatjuk.

A képzést követően a résztvevők tudni fogják, hogyan legyenek profi előadók – akár vetített diasor nélkül is. Van olyan előadás, amire egyszer sem érdemes elmenni, erre azonban kétszer is ajánlott!

Időpont: 2018. november 13.
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Astoria
További információ: menedzserkepzokozpont.hu

(Üzleti Hírszerzés)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek