Nyomtatás

Vidor Fesztivál, 2018. augusztus 24. - szeptember 1.

670

vidorVilágzenei koncertek, a hazai színházak legjobb vígjátékai, filmvetítések, valamint gazdag utcazenei, bábszínházi és képzőművészeti program várja az érdeklődőket augusztus 25. és szeptember 2. között a  Vidor Fesztiválon, Nyíregyházán. Hivogat a nézőterek sötétje, a sétálóutcák és a város zugai, a meghitt művészeti galériák, és a szabadtéri esti mulatságok.

Lesznek itt virgonc gyerekprogramok a kicsiknek és oldott irodalmi estek a nagyoknak. A VIDOR középpontjában a kezdetektől a színházi program áll, de a fesztivál összművészeti volta is joggal tarthat igényt minden látogatónk figyelmére. A színházi versenyprogramot ebben az évben is az országos vígjátéktermés legjavából válogatták. A zenei programban a népszerű és ismert előadók mellett idén is megjelenik a világzene színes és életörömöt hirdető műfaja. Mivel a fesztiválok értelme a találkozás maga, idén is a művészekkel, alkotókkal, nevettetőkkel tartandó különféle beszélgetések sorozatát készítik elő a szervezők.

Időpont:  2018. augusztus 24. - szeptember 1.
Helyszín: Nyíregyháza
Információhttp://vidor.eu

(rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek