Nyomtatás

Zene, bor és festői környezet: idén is lesz Feszt!EGER

426

egerfesztMár kevesebb, mint 100-at kell aludni, és indul a hazai fesztiválszezon, méghozzá az egyik legizgalmasabb hazai fesztiválhelyszínen, az egri borvidék dombokba vájt pincéi övezte Bolyki-völgyben. Június 1-jén startol a Feszt!EGER. Mi lehet jobb, mint egy hűs egri rozéfröccsel kísért pop-rock áradat?

Ezt kínálja idén is a fesztiválszezon nyitó jamboree-ja, a Feszt!EGER, ami a „csakazértis zene!” felkiáltással csalogatja ismét a Bolyki-völgybe a fesztiválozókat.

A festői környezetből adódó speciális hangulatú fesztivál idén is a hazai zenei élet krémjét vonultatja fel, közülük már biztos, hogy ott lesz Egerben a Punnany Massif, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Belga, a Halott Pénz vagy a Honeybeast, de a szervezők hamarosan újabb nevekkel bővítik a felhozatalt.

Bővebb információ ide kattintva érhető el >>

(Rendezvény Világ - Turizmus Online)

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek