Nyomtatás

Megnyílt a 43. Műegyetemi Állásbörze

828

BME allasborze LogoIngyenes belépés mellett több ezer hazai és külföldi álláslehetőség és szakmai gyakorlati hely várja az álláskeresőket a 43. Műegyetemi Állásbörzén október 12–13. között. Kortól és lakhelytől függetlenül érdemes kilátogatniuk a hallgatóknak, friss diplomásoknak és a felsőfokú végzettséggel rendelkező, tapasztalt munkavállalóknak is a BBMGE központi, K épületébe.

A legnagyobb kereslet változatlanul a villamosmérnökökre, informatikai- és gépészmérnökökre mutatkozik, de a több mint 150 standon számos közgazdasági, pénzügyi, egyéb műszaki-, mechatronikai-, logisztikai-, közlekedési- és vegyészmérnöki pozíciót is kínálnak. Újra rendkívül keresettek az építő- és építészmérnökök is, 46 kiállító pedig olyan pozíciókat is kínál, amelyek betöltéséhez nem szükséges szakképzettség.

bme allasborze01

A legtöbb állásajánlat már online is elérhető a www.allasborze.bme.hu oldalon. A belépés és a felkészítő programok egyaránt ingyenesek!

Időpont: 2016. október 12–13. (szerda–csütörtök), 10:00–17:00
Helyszín: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3., K épület
Szervező: Műegyetemi Hallgatói Kft. és BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek