Nyomtatás

Gesztesi Károly a rendezditt.hu reklámfilmjében

923

rendezditt gesztesi karolyA Rendezditt.hu reklámfilmjében szerepel Gesztesi Károly, aki a filmben egy erkélyen ül a reggelizőasztal előtt, és a párjával beszél telefonon, akinek nagyon dicséri a helyet - figyelt fel a Kreatív online magazin. Az egyik közönségkedvenc rész, amikor tagoltan mondja el a REN-DEZD-ITT PONT HÚ szavakat, mert a "kicsike" elsőre nem értette, vagy szakadozott a vonal.

De a hely annyira festői, hogy Gesztesi megbízza az asszonyt, hogy szóljon még a Rakáéknak is, hogy szervezzék ide az esküvőjüket. Csak az nem derül ki a filmből, hogy hol. Nos, utánajártunk.

A megfejtés a Duna Residence, ismertebb nevén a Holland Falu Dunaszentmiklóson. És tényleg festőien szép a kilátás a tereszról illetve az apartmanokból is!

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek