Nyomtatás

EstOn the top fotókiállítás, 2016. május 18 - június 5.

1335

A tavalyi siker után 2016-ban ismét meghirdtésre került az "EstOn the top" fotópályázat. A  május 18-án megnyitott kiállításon a fotópályázatra beérkezett legjobb, egyedi látásmóddal készített fotókompozíciókat június 5-ig tekintheti meg a közönség Budapesten, a Bank Center aulájában. A kezdeményezés sikerét jelzi, hogy idén mintegy félezer képpel neveztek az érdeklődők.

A három kategóriában – Általános; Irodaház épület; valamint Éjjel-nappal épület – beküldhető fotókhoz nem kellett más, mint egy fényképezőgép, telefon vagy más képkészítésre alkalmas eszköz, és persze egy jó pillanat vagy kompozíció, így bárkiből fotóművész válhatott! A pályázóktól 10 képet fogadtak el nevezésre, a kitétel annyi volt, hogy a készítés során egy irodaépületből látható kilátás szerepeljen a képen. Ráadásul pénzjutalmat is kaptak a legjobb képek beküldői, a 70 ezertől 20 ezer forintig terjedő jutalom sokak fantáziáját és kezét megmozgatta.

A közel 500 pályműből a 15 legjobbnak ítélt fotó a Bank Center aulájában (1054 Budapest, Szabadság tér 7.) tekinthető meg egészen 2016. június 5-ig.


A három díjazott és a közönségdíjas kép:

 1. hely (70.000 Ft) – Kele János: Calvin Center-Erste Bank

 

2. hely (50.000 Ft) – Kacsó Károly Loránd: Corvin negyed penthouse lakás minimál stílusban

3. hely (30.000 Ft)– Icsu Renáta, R70

Közönségdíjas (20.000 Ft) – Szemesi Linda: Mátyás-templom


Időpont: 2016. május 18 - június 5.
Helyszín: Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Információ: www.eston.hu

(Forrás: Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek