Nyomtatás

Távozik a Magyar Turizmus vezérigazgatója

952

magyarturizmusA Magyar Turizmus Zrt. arról tájékoztatta a turisztikai szakmát, hogy Faragó Péter vezérigazgató április 30-val távozik a társaságtól. Faragó Pétert 2014. augusztusában nevezték ki a Magyar Turizmus Zrt. élére. Vezetői munkájával meghatározóan hozzájárult ahhoz, hogy a Magyar Turizmus Zrt. megújult struktúrával

és marketing eszközrendszerrel tudjon megfelelni a kor kihívásainak - írja az állami cég közleménye.

Faragó Péter nevéhez fűződik számos stratégiai együttműködési megállapodás tető alá hozása, és az európai uniós projekt elnyerése a hazai turisztikai KKV-k versenyképességének fokozása és turisztikai attrakcióink hatékonyabb megjelenítése érdekében - folytatódik a közlemény, melyben a Magyar Turizmus Zrt. vezetősége meg is köszöni dr. Faragó Péternek a munkát.

Társlapunk, a Turizmus Online szerint a vezérigazgató távozása vélhetően összefüggésben van a turizmusirányítás most folyó átalakításával, melynek keretében a Magyar Turizmus Zrt. megszűnik, és helyette, részben a szervezetre alapozva létrejön a Magyar Turisztikai Ügynökség. Az átalakítás bejelentésekor ugyanakkor Soltész Miklós megnyugtatta a szakembereket: mindenki munkájára szükség lesz az új szervezetnél. "Jó szakemberek, csak rossz struktúrában ültek" - mondta csupán néhány nappal ezelőtt.

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek