Nyomtatás

Kiállítók jelentkezését várják a Gold Beer Fest-re

1612

2016. június 20-26. között először kerül megrendezésre a Nemzeti Sör napok, azaz a Gold Beer Fest ! A szervezők új szemszögből közelítik meg a fesztivál szó jelentését: egy fedél alá hozzák a látványos sportbemutatókat, a szórakozást és a direkt értékesítést. Mindezt exkluzív külföldi és hazai sztárfellépőkkel színesítve!

Kaland- és Extrémpark, Karaoke, Tehetségkutató, Motoros show, Skateboard BMX Inline Motocross Break mellett az Ön termékét promotáló Extrém és High-tech kiállítást rendeznek a vásárterület A pavilonjában és szabad területén.

A szervezők várják gyártók, kereskedők, importőrök, vezérképviseletek, szolgáltatók jelentkezését, akik belföldi piaci részesedésüket növelni kívánják, közvetlen értékesítéssel!

Kiemelt területek:

  • high-tech (híradástechnikai eszközök, mobil eszközök, drónok, extrém és high-tech eszközök, speciális járművek)
  • extrém kategória (téli/nyári, szárazföldi-légi-vízi sportok kiszolgálói (pl. squash, sziklamászás, sárkányrepülők, szörf, víziparkok, stb.), sportruházat, sportboltok, felszerelések, sport kellékek, sportszer gyártók, motorsport és gokart, quad, kerékpár szaküzletek (BMX, mountain bike), Segway forgalmazók.

A Jelentkezési Ív, standrendelés és Általános Szerződési Feltételek ide kattintva érhető el!

A fesztivál területén gasztrosátrak, street food és 15 ország sörgyára, sörképviselete kínál finomabbnál finomabb hazai és nemzetközi gasztroínyencségeket. A szervezők több mint 46 országból várnak látogatókat, hogy Önökkel és a sztárfellépőkkel együtt igazán színes és garantáltan vidám hangulatban töltsék el fesztivál hat napját!

Az autóval érkező vendégek számára a parkolás ingyenes, a vásárterület hátsó parkolójánál kemping és lakókocsi táborozás megoldható, ill. faházak bérelhetők.

A látogatóközönségnek elővételben kedvezményes belépőjegy-vásárlási lehetőség: www.goldbeerfest.hu/hu/jegyek


Találkozzunk 2016. június 20-26. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Bővebb információ, részletes kiállítói, fellépői lista és programok: www.goldbeerfest.com

Gold Beer Fest Kft.
1068 Budapest, Király u. 80.
Telefon: +36 20 280-7794
+36 20 289-1496
+36 20 427-5290
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.goldbeerfest.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek