Nyomtatás

A mYnest természetfotós játszótér átadása - ELTE Fűvészkert, 2016.03.24., 11.00 óra

1852

mynestÖrömmel adunk közre egy nagyszerű eseményre, a mYnest természetfotós játszótér átadó rendezvényére szóló meghívót, amelyre 2016. március 24-én 11.00 órai kezdettel kerül sor az ELTE Füvészkertben.  A mYnest természetfotós játszótér Máté Bence világhírű természetfotós szakmai támogatásával több éves fejlesztés eredményeként született meg.

Bencét élménycentrikus iskolai tapasztalatai indították a fotózás és a természet szeretete felé. Az általa kikísérletezett lesek nagyszerű tulajdonságait gyúrták össze a fejlesztők a játszótérépítésben eltöltött több mint egy évtizedes tapasztalataikkal. Az eredmény pedig egy teljesen egyedi oktató-és játszóeszköz lett, amit elsősorban madarak megfigyelésére, azonosítására és lefotózására készítettek. A természetfotós játszótér a gyerekek élménycentrikus oktatását és szemléletformálását szolgálja a jövőben.

A rendezvény helyszíne: ELTE Füvészkert, 1083 Budapest, Illés utca 25.
A rendezvény időpontja: március 24.  kezdés: 11.00  időtartam: kb. 40-50 perc

Parkolás: A meghívott vendégek és a sajtós munkatársak számára a Tömő utcában és az Illés utcában van lehetőség fizetős parkolásra.

PROGRAM:

11.00 – Igazgatói köszöntés - Dr. Orlóci László igazgató
11.10 – Madárbarát Füvészkert – Orbán Zoltán, MME
11.20 – A mYnest küldetése - Lukács József, Nádland Kft
11.30 – a mYnest ünnepélyes átadása – Sántha Péterné, Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat alpolgármestere
10.40 – 13.00 Gyerekprogramok, állófogadás a meghívott vendégeknek:
- Kalap Jakab – madaras dalok (Jakab Zsolt zenés madaras gyerekműsor)
- madarász suli – szakvezetéssel
- odú és etetőkészítés

REGISZTRÁCIÓ a 06 70 4299064 -es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen 2016. március 22-én 16 óráig

További információ és fotók a www.mYnest.hu weboldalon találhatóak.

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek