Nyomtatás

EU-pályázatok Fóruma − 2016. január 28.

1191

eupalyazatÁllítólag 2016-ban minden 2014-2020-as EU költségvetési ciklusra a hazai vállalkozásoknak megígért forrásokra kiírják a pályázatokat. 2016-ban már nem csak a vissza nem térítendőket, a visszatérítendőket is elindítják. Soha nem látott pályázati dömping várható a GINOP, a VEKOP, és a VP keretein belül.

De jelentős pályázati forrásokban érdekeltek a vállalatok a TOP és a KEHOP témáiban is. Már Budapest és Pest megye vállalkozói is figyelhetnek, s rövidesen készen áll az EU-s forrásokhoz kapcsolódó, jelentős pénzügyi eszközök által megtámogatott vállalkozásfinanszírozási rendszer is.

Jut mindenkinek! Figyeljünk és időben éljünk a növekedés, fejlesztés előnyös támogatási lehetőségeivel! A Fórumokon, mint minden évben, felkészült szakemberek a legfrissebb információkról adnak részletes tájékoztatást, a konzultációkon pedig minden személyes kérdésre válaszolnak.

EU-pályázatok Fóruma − 2016

2016-ban több ezer milliárdos pályázatinvázió!
Konferencia kkv-knak, agrárvállalkozásoknak, önkormányzatoknak

Rendezők: A BKIK IX. Osztálya – Goodwill Consulting − Piac & Profit

 

IDŐPONT: 2016. január 28. (csütörtök) 10.00−16.00
HELYSZÍN: Budapest, BKIK Székház, I. ker. Krisztina körút 99.
SZAKMAI PARTNER: BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Választási Osztály
TOVÁBBI RÉSZLETEK: programokért és további információkért kattintson ide

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek