2019. március 21., csütörtök - Benedek

„Dél-Bohémia kincsei”– Élményvonatos kalandozás

mav csehŐsszel a MÁV Nosztalgia Élményvonata Csehország legszebb vidékivel vár! A festői környezet, a mesebeli kastélyok, a hangulatos óvárosok és a finom cseh sörök garantálják a felejthetetlen élményt. A programok során idegenvezetők segítenek felfedezni Linz, Ceske Budejovice, Cesky Krumlov, Hluboka látványosságait.

A kényelem és árfekvés tekintetében az utasok három kocsiosztály közül választhatnak (Standard, Pullman Club, Imperial), kiegészülve a hangulatos étkező- és bárkocsik szolgáltatásaival.

Fakultatív programkínálat:

Hluboka: A páratlanul gyönyörű állapotban megőrzött Hluboká várkastélyt eredetileg a XIII. században építették a Schwarzenbergek neogótikus stílusban, a windsori kastély mintájára.

Cesky Krumlov:  Az UNESCO Világörökség részeként számon tartott festői kisvároson keresztül kanyargó Moldva folyó partján ódon hangulatú polgári házak és romantikus sikátorok barokk várszínház, kastély és kávézók, valamint vendéglők, kávéházak sokasága várja a látogatókat.

A négynapos utazás során az irodalomból ismert Svejk, a derék katona figurájával is „találkozhatnak”, aki a sörkultúra rajongóinak a világhírű Budweiser sört juttatja eszébe, melyet máig itt gyártanak.

Az utazás különvonattal történik 2. osztályon, 3 éjszakai szállással négycsillagos szállodában reggelivel, szükséges transzferekkel, magyar idegenvezetéssel, gyalogos városnézéssel és  sörkóstolással Ceske Budejovicében.

A fakultatív programokról és a kocsiosztályok jegyárairól bővebb információ: www.mavnosztalgia.hu

Az utazásra részvételi jegyek elővételben válthatók! Az Élményvonatra vasutas-, nyugdíjas-, gyermek-, diák kedvezmények nem vehetők igénybe.

Időpont:  2018. október 4-7. (4 nap/3 éj)
Helyszín:  Linz, Ceske Budejovice és Cesky Krumlov csodás tájain
Információ:  www.mavnosztalgia.hu

(Rendezvény Világ)

  • 1
  • 2
  • 3