2019. január 24., csütörtök - Timót

Pünkösdölés Noszvajon

hoteloxigenCsupa virág a rét és a zöldellnek a ligetek, bármerre is sétál. A természet varázsa, lélegzetelállító szépsége folyamatosan körülveszi Önt szállodánk hatalmas parkjában. Noszvaj, Bükk, Wellness. Hát nem ilyen egy tökéletes pünkösd? A hétköznapok terhét levesszük a válláról így csak a családra és arra kell figyelnie és hogy végre szeretteit és magát egy kényeztesse.

 Töltse nálunk családjával a meseszép Pünkösdi napokat!

 Családi wellness birodalmunkban pedig élmények tengere várja! A Pünkösd az öröm ünnepe, töltsék meg velünk együtt jókedvvel a házat, ismerkedjenek meg népszokásainkkal, szabadságolják magukat a tavaszt záró legszebb ünnepünkre! Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban aktív, kalandos és érdekes programokkal készülünk. Vigyázat: mind-mind saját szervezésű és vendégeinknek ingyenes! Kihagyhatatlan családi ajánlat, foglaljanak most!

Pünkösdi királyság, az egész családnak!

Mit is ünneplünk pünkösdkor? Miért pont ekkor legyen együtt a család? Mára sokan már nem is emlékszünk mit is kéne ünnepelnünk, hogy ez az ünnep a szeretetről szól, hiszen a kereszténységben ez az a pont, amikor a Szentlélek kiáradt, ez az Atya és a Fiú szeretetének egy csodás pillanata. Legyen hát szeretett teljes és csodálatos ez az ünnep az Nektek is. Gyertek és érezzétek a friss bükki levegőt, szánjatok időt egymásra, egyetek jókat, és élvezze az egész család a megérdemelt pihenést.

Miért éppen az Oxigén Hotel?

A pünkösdi időszak mindenkinek egy kis pihenést, egymásra fordított időt jelent. Van egy kis idő kiszabadulni a szürke hétköznapokból és boldogságban, szertetettben lenni azokkal, akiket a leginkább számítanak. Miért is hagynánk ki ezt a csodálatos alkalmat arra, hogy élvezhessük az életet? Wellness és spa részlegünk számos lehetőséget nyújt arra, hogy fel töltsük a lemerült elemeinket, aktív programjainkat pedig úgy alakítottuk ki, hogy közös élményekkel gazdagítsuk a családot.

Nálunk ilyenkor a tavasz már javában tart, az évnek ebben az időszakában a madarak csiripelnek és virágok százai színesítik meg a tájat. A zöldellő fák lobjai átszűrődő napfény melegíti a bőrünk és végre vehetünk egy nagy lélegzetet a friss, oxigéndús bükki levegőből. Hatalmas puha ágyainkban pihentető az alvás az egész napos mókázás után és még a lurkók sem szeretnék kitolni a lefekvést, hiszen őket is nyomja a kellemes fáradság.

Wellness hotelünk Eger mellett, Noszvajon A legszebb hazai új építésű hotel díj nyertese

    

Vendégeink visszajelzése éppúgy fontos számunkra, mint díjaink és minősítéseink

Ajánlat kérés, árak és további információoxigenhotel.hu

  • 1
  • 2
  • 3