2017. június 29., csütörtök - Péter, Pál

Hertelendy Kastély - Foglalható tavaszi-nyári időpontok

hertelendyElindult egy újabb szezon a Hertelendy Kastély életében.  Alkalmazkodva az új stratégiai irányhoz terveztük meg az idei nyári időszakot is.  Hogy ne csak a zártkörű rendezvényeké legyen a főszerep, előre kijelöltünk fix időszakokat, amikor a Kastély nem csoportokat, hanem párokat, családokat fogad.

Ilyen időszak az összes ünnepnap, úgymint a május 1-jei hétvége, a Pünkösdi hétvége és a teljes augusztus hónap is.  Augusztusra egyáltalán nem fogadtunk rendezvényeket, hogy azok a vendégeink is, akik nem csak egy hétvégét, hanem hosszabb időszakot szeretnének eltölteni nálunk, lehetőséget kapjanak  erre.  Június és július hónapokban viszont a rendezvényeké a főszerep.  Két hétvégére tudunk még rendezvényt fogadni, ezek az időszakok a június 23-25. és a július 28-30.

A foglalható tavaszi és nyári időszakokra egyedi csomagajánlatokkal várjuk a Hertelendy Kastélyban pihenni vágyókat.

A foglalható időpontok a következők:

  • Április 27. – Május 1. (még 11 kastélyszoba és 2 apartman van szabadon).
  • Pünkösd Június 2-5. (még 8 kastélyszoba és 2 apartman van szabadon).
  • Július 3-6., 16-21., 23-27 mind hétköznapi időszakok, személyre szabott egyedi ajánlatot kérésre küldünk.
  • A teljes augusztus hónap (1-30-ig) foglalható.
  • És az őszi szünet időszakában is nyitva leszünk.

Amennyiben ezekben az időpontokban szeretnének jönni, vagy pedig időkorlátozás nélkül bármilyen más rendezvény megtartását tervezik a közeljövőben, úgy természetesen haladéktalanul küldünk Önnek árajánlatot.  Legalább 5 szoba egyidőben történő lefoglalása esetén azonban bármilyen még szabad időpontban fogadunk vendégeket.

Kulcsok a sikerhez

A Kastély új stratégiája mellett folytatni szeretnénk az eddigi hagyományokat és egyben legfontosabbnak azt tartjuk, hogy minden vendégnek az alábbi három jelző jusson eszébe a Kastélyról: exkluzivitás, tökéletesség és extra teljesítmény. A cél az, hogy mindenki érezze, hogy ez egy olyan hely, ahol egyszerre érvényesül a svájci precizitás és a magyar vendégszeretet.

hertelendy_kastely_restaurant_albizzia hertelendy_kastely_poo2l hertelendy_kastely_cigar_lounge

Különleges programlehetőségek:

Nyuszi hotel:  Húsvét előtt még nem akartunk hírt adni a legújabb cukiságról, mivel ez volt az egyik húsvéti meglepetésünk vendégeink számára, de most már bemutathatjuk az állatfarm részleg új különlegességét, a nyuszi hotelt és állat simogatót.

Hintózás négyes fogattal:  Fedezze fel a Kastély varázslatos környékét négyes fogatunkon és élje át a kocsizás legelelegánsabb formáját!  Lovászunk segítségével Ön is átélheti, hogy milyen érzés irányítani négy elementáris erővel rendelkező paripát.

Hőlégballonos repülés: Repült már hőlégballonnal?  Ha igen, akkor tudja, hogy mekkora élmény madártávlatból szemlélni a vidéket, ha pedig még nem, akkor most itt a remek alkalom, hogy kipróbálja!  Lebegjen akár 150, akár 2000 méter magasban, mindenhonnan csodaszép a táj és varázslatos a csend.  Jöjjön és próbálja ki a repülés legcsendesebb módját és gyönyörködjön a tájban a hőlégballon kosarából napkeltekor vagy napnyugtakor.

Jöjjön és élje át a „Hertelendy-élményt”, lepje meg családját vagy párját egy felejthetetlen pihenéssel. Érdeklődését munkatársaim a +36 82 568 400-as telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen várják.

Várjuk Önt is a Hertelendy kastélyban!

 

 

  • 1
  • 2
  • 3