2018. június 21., csütörtök - Alajos

Extreme Rendezvényügynökség Kft.

xtrmAz Extreme Rendezvényügynökség 1995 óta működik, rendezvények szervezésével foglalkozikHitvallásunk szerint az eseménymarketinget márkakommunikációs eszköznek tekintjük, mely során a célcsoportnak egy meghatározott üzenetet kell hatékonyan eljuttatni. Minden projektünknél úgy alakítjuk ki a koncepcióinkat, hogy ...

ügyfelünk elérje a rendezvénnyel, projekttel megvalósítani kívánt célját. Tesszük ezt úgy, hogy a projekt jellegétől függő célcsoportban – legyenek azok fogyasztók, vásárlók, partnerek vagy munkatársak – az üzenetet mottónknak megfelelően személyes élménnyé tesszük:

Mottónk:

"Mondd el és elfelejtik,
Mutasd meg és emlékeznek,
Vondd be őket és megtanulják" /Confucius/
 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Bajnógel Péter, ügyvezető igazgató: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Halász Domokos, ügyvezető igazgató: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hántai Gábor, gazdasági igazgató: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Csóka Lajos, operatív igazgató: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Extreme Rendezvényügynökség
Budapest
Pannonhalmi út 36.
1118

Telefon: +36 1 248 3120
Fax: +36 1 248 3121
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Honlap: www.xtrm.hu

  • 1
  • 2
  • 3