Nyomtatás

Felejthetetlen rendezvény a Lázár Lovasparkban

13507

Budapesttől alig 35 km-re, Domonyvölgy szívében található a Lázár Lovaspark, amelynek tulajdonosai Lázár Vilmos és Zoltán, fogathajtó világbajnokok. A Gödöllői dombság festői, tavakkal tarkított völgyében található program- és rendezvényhelyszín, kikapcsolódásra, kalandra és magyaros vendéglátásra várja a vendégeket. 

Számtalan cég, diplomáciai testület és baráti társaság szervezi ide kirándulását, csapatépítő rendezvényét, vagy konferenciájának gálavacsoráját, illetve egész napos családi programjait.

A lovaspark különböző stílusú csárdáiban, hangulatos cigányzene mellett egyszerre akár 750 fő is élvezheti a magyaros konyha remekeit, de a teraszok és sátor kiegészítésével akár több ezer főt is vendégül tudnak látni. Kemencében készült lángos, grillparti, malacsütés színesítheti a gasztronómiai palettát.

További információ:
Cím: 2182 Domonyvölgy, Fenyő  u.47.
Telefon:
+36 28 576 510
Fax:
+36 28 576 511
e-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
(Rendezvény Világ)

 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek