Nyomtatás

Mikropo Visualtechnika Kft.

7087

Mikropo Vizuáltechnika Kft.-t 1986-ban alapították képzett villamosmérnökök. Saját építésű és tulajdonú, közel 1000 m2-es épülete Budapest XIII. kerületében a Röppentyű utca 60. szám alatt található. Tulajdonosi összetételét tekintve 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdona. Az alkalmazottak száma 30 fő.

Tevékenységét az ISO 9001-as minőségbiztosítási rendszer keretein belül végzi. Az alapítás utáni években informatikai eszközök értékesítésével foglalkozott a cég, majd a piac átalakulásához alkalmazkodva fokozatosan rendszerintegrátori, megoldás-szállító vállalkozássá alakult át. A megoldásokhoz szükséges szoftverfejlesztést és rend-szerintegrációt a Mikropo saját fejlesztői üzletága biztosítja. Ez az üzletág a vizuáltechnikai piacon túlmenően az állam-igazgatási, vállalati, biztosítási piacokra is fejleszt speciális szoftvereket.

24 ÉVES TAPASZTALAT
A 24 éves piaci tapasztalatnak, a magas szintű szakmai háttérnek, a kiválóan képzett munkatársainak és a partner-világcégek nyújtotta szakmai támogatásnak köszönhetően a kilencvenes évek közepére a vizuáltechnikai és prezentációs piac meghatározó szereplője lett.

Jelenleg tevékenységének fő területei a professzionális megjelenítő eszközök, projektorok, LCD és plazma display-ek, videofalak, speciális vetítő felületek és vetítési megoldások, kül- és beltéri aktív LED falak, audiovizuális konferencia- és audioguide-rendszerek értékesítése, bérbeadása, installálása és üzemeltetése.

A felhasználási területek széles palettája olyan piacvezető cégek technológiáit igényli, amely képes megfelelő minőségben kiszolgálni korunk vizuális kommunikációs igényeit. Ebben fő partnere a belga BARCO cég – amely a világ vezető professzionális vizuáltechnikai eszközgyártója.

Az értékesítés tekintetében a BARCO termékek és megoldások kizárólagos magyarországi disztribútorai vagyunk. Természetesen ezen kívül más gyártók megoldásait is kínáljuk ügyfeleink részére, néhány ezek közül: Sanyo, Sharp kivetítők, Vity, AMX, Creston vezérlőrendszerek, Kramer, Extron interfészek, DNP, Screen Line, Da Lite vetítőfelületek, Wolfvision, 3M, Samsung dokumentumkamerák, Bosch tolmács- és konferenciarendszerek, Orpheo audioguide rendszerek, LiteFast 360 fok-os LED-es megjelenítők, Digital Signage megoldások és sok egyéb megjelenítéssel kapcsolatos eszköz.

További információ >>

Cím: 1139 Budapest, Röppentyű utca 60. | Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. |Telefon: +36 1 236 3100, +36 20 934 23 40 | Web: www.mikropo.hu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek