Nyomtatás

Ünnepek Áruháza webshop

17465

Party Kellékek, Ajándék, Jelmez, Lufi valamint Dekorációk az Ünnepek Áruháza webshop kínálatában! Webáruházunkban és mintaboltunkban mindent megtalálsz, ami az ünnepléshez, partizáshoz, ajándékozáshoz szükséges. Szülinapot, legény- vagy lánybúcsút, esküvőt szervezel? Itt jó helyen jársz!

Legyen szó bármilyen eseményről, nálunk garantáltan találsz hozzá megfelelő lufit. Mindegy, hogy születésnap, esküvő, gyerek parti, vagy akár ballagás a jeles alkalom, nagyon könnyű dolgod lesz, ugyanis nálunk található az ország legszélesebb körű héliumos lufi választéka.

Szolgáltatásaink:

Elérhetőségeink:

Ünnepek Áruháza
Cím:
1037 Budapest, Fehéregyházi út 15. |  Telefon: +36 (1) 244 8200 | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az üzlet nyitva tartása:

Hétfőtől - péntekig: 10:00 - 19:00 óráig
Szombaton: 9:00 - 15:00 óráig
Vasárnap zárva vagyunk.

(Rendezény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek