Nyomtatás

Asztalterítési tippek kerthelyiségekbe, teraszokra

11023

Újra itt a nyár!... ahogy az egyik hazai slágerben is felhangzik. Valóban, itt van a jó idő, a vakáció, a nyaralás ideje. Ilyenkor szívesen töltjük a kellemes nyárestéket éttermek árnyas teraszain.A teraszok megfelelő dekorációja, színvilága, terítése, a különböző kiegészítők harmonikus használata különleges atmoszférát teremt, csalogathatja a vendégeket. 

Akár minden napszakban más hangulatot teremthetünk a különböző színű szalvéták, asztali futók, napronok, alátétpapírok használatával. Napközben a forróság ellensúlyozására sárga, zöld, kék árnyalatokkal sugallhatjuk, hogy a kerthelyiségben kellemesen felfrissülhetnek, hűsölhetnek a vendégek.

Assist-Trend Kft. | A magyar higiéniai szolgáltató

Cím: 2541 Lábatlan, Rákóczi F. út 105.
Telefon: +36 (33) 524-071
Fax: +36 (33) 524-070
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.assist-trend.hu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek