Nyomtatás

Clever Frame a marketing "svájci bicskája"

11029

Minden cég számára ajánljuk, akik évente több nyilvános eseményen jelennek meg. Legyen az vásár,rendezvény, oktatás,sajtó tájékoztató, szponzoráció vagy ”shop in shop” nyitása. Már a legkisebb Clever Frame szett megvásárlásakor,egyszeri beruházással minimum 24 standot kap kézhez a megrendelő.

Hogy lehetséges ez?

A rendszer LEGO  elv alapján működik. Mit jelent ez? A végtelen variációs lehetőséget, a könnyű építést szerszám és szaktudás nélkül, a kreativitás fejlesztését, a mindenkori bővíthetőség lehetőségét és a gyors sikert. A Clever Frame esetében egyszeri beruházásra van szükség, hosszú évekig használható különböző formákban, csak a grafikai paneleket kell esetenként aktualizálni.

A CF mindig kéznél van,azonnal „bevethető”! Alig egy év alatt számos magyar cég ismerte fel a Clever Frame adta lehetőségeket. Folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapunk. Több cég bővítette már a készletét. A cégek kiszámolták, hogy a Clever Frame megvásárlásával komoly megtakarítást érnek el hosszabb távon. A CF egy prémium termék, mely a cégek színvonalas megjelenéséhez hozzájárul.

Elérhetőségeink:

Clever frame logoE- mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Tel: 70 4545610, 20 9911708
Web: www.cleverframe.hu

 

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek