Nyomtatás

A1 Rendezvénysátor Kft.

14863

Esküvőt, lakodalmat, kiállítást, konferenciát, vásárt, könnyűzenei fesztivált, céges rendezvényt vagy csak egy hatalmas születésnapi bulit szervez? A szabadtéri programoknak különös varázsa van, kifejezetten nyáron. Foglalja le már most nyári rendezvényeire sátrainkat! Érdeklődjön telefonon, vagy emailben!

A sátorkölcsönzés azért ideális,mert így nem a kibérelhető helyek tulajdonosai, hanem ön határozza meg a rendezvény helyszínét. Akár egy közterületet foglalna le erre a célra nagyobb rendezvény esetén, akár saját kertjében ünnepelné szülei aranylakodalmát, a bérelhető sátor bárhol felállítható. Ráadásul önnek nincs más dolga, mint megrendelni a sátrat, elintézni a formaságokat; és a helyszín problémája máris meg van oldva.

A sátrakat az A1 Rendezvénysátor Kft. csapata a helyszínre szállítja, felállítja, majd a rendezvény végeztével szétszereli. A különböző építési munkálatok után a sátrat mindig patyolattisztán adjuk át, így a megrendelőnek már semmi már dolga nincs, mint fogadni a vendégeket. Sátraink rendelkeznek a sátorállítás törvényi alapkövetelményeivel, így a szükséges tervdokumentációval, építési-bontási dokumentációkkal, TÜV-vizsgával és sátornaplóval. Tehát a biztonságról gondoskodunk; nem kell attól félnie, hogy a sátor összedől vagy felborítja a szél.

A sátrakhoz a belső térvilágítást ingyen biztosítjuk, de kérhető kiegészítőként padlózat, hűtés, padozat és színpad is. Így akár zenei vagy színházi rendezvények helyszíneként is remekül megállja a helyét. Igény esetén nemcsak a helyszín biztosítását, de a rendezvény, így az esküvő, csapatépítő tréning vagy egyéb program megszervezését, a sátrak feldíszítését, a különböző bútorok és eszközök, mint asztalok, székek, evőeszközök kölcsönzését is vállaljuk.

További információ: rendezvenysatorberles.co.hu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek