Nyomtatás

Rendezditt.hu - Rendezvényhelyszín sablonoktól mentesen?

11013

Egy rendezvényhelyszínre rábökni mindenki képes. Azonban sablonos csapatépítő tréninggel illetve rendezvénnyel csak a pénzét költi feleslegesen. A résztvevőkre pedig kevés pozitív hatással lesz.

Tudatos rendezvényhelyszín-választással azonban kihozhatja a rendezvényben rejlő lehetőségeket.

Miért válassza a Rendezditt.hu-t?

Legfőbb célja, hogy azt a néhány napot a résztvevők ne eltöltsék, hanem átéljék? Ehhez a megszokottól eltérő helyre és programlehetőségekre lesz szüksége. A résztvevők a néhány napos rendezvényektől általában a jól megérdemelt pihenést várják. A cégvezetők viszont a motiváció és hatékonyság növekedését az alkalmazottak részéről. Velünk minkét fél elnyerheti azt, amit szeretne.

Duna Residence - rendezvényhelyszín a város zajától távol

Tudományosan alátámasztott tény, hogy a természet enyhíti a fáradtságot. Valamint növeli a kreativitást és a hatékonyságot. Így természetközelséggel rendelkező rendezvényhelyszínként a résztvevők teljesítményére is pozitív hatással vagyunk.

A Duna Residence - más néven Holland falu - a Gerecse völgyében található otthonosan berendezett „albérlet”. 90 és 118 nm-es teljesen felszerelt apartmanokkal tágas életteret biztosít a résztvevőknek. Az exkluzív üdülőpark 5 csillagos környezetben garantálja az élményeket, méghozzá 3 csillagos szálloda áráért. Itt természetközelség és csend fogadja, mely bizonyítottan stresszoldó hatással rendelkezik.

Azonban a programkedvelőknek és adrenalin-függőknek sem jelent unalmas perceket az itt töltött idő. A Tatai-tavak és a Dunakanyar környezetében túrázási lehetőség, sárkányhajózás, kalandpark, quadozás és számos egyedi programok várják Önt és rendvénye résztvevőit. Rendezvényhelyszínünk modern és felszerelt 150 fős konferenciaterme pedig nem zsúfolt belvárosi utcákra, hanem a Gerecse dombjaira néz.

A pihenés és lazítás perceit átélheti a kültéri medence mellett a legjobb koktélokat iszogatva; vagy a hangulatosan megvilágított, üvegfallal körbevett wellnessünkben, a Gerecse dombjait figyelve.

Alig 1 órárs autóútra vagyunk a bécsi és a budapesti repülőtértől, az M1-es autópálya közelében.

Olyan ismert személyiségek is minket választottak rendezvényük helyszínéül, mint Rubint Réka, Shobert Norbi, LaVelle Smith Jr. - Michael Jackson koreográfusa -, de Weisz Fanni és Nagy Adrien énekesnő is megfordult már nálunk.

A Holland falu nem egy egyszerű rendezvényhelyszín. Minden lehetőséggel igazodunk az Önök igényeihez.

Győződjön meg róla Ön is honlapunkon: rendezditt.hu

Önnek sem mindegy, hogy utólag gratulálnak-e a rendezvényt illetően, vagy néhány nap múlva már el is felejtik azt, ugye?

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek