Nyomtatás

Duna Residence - rendezvény

11965

A Duna Residence pihenésen, kikapcsolódáson kívül kiválóan alkalmas konferenciák, továbbképzések, megbeszélések, menedzsment tréningek valamint esküvők, baráti összejövetelek megtartására. Központi épületünk emeletén található, 150 fős körpanorámás konferencia teremből csodálatos panoráma nyílik a Gerecse dombjaira.

A központi épületben található kitűnő éttermünk magyaros, mediterrán és holland ételkülönlegességekkel várja kedves vendégeit. Az étterem két 30-30 fő befogadására alkalmas terasszal is rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a völgyre.

Az álomesküvő nem csupán a megfelelő helyszín kiválasztását jelenti, mint ahogyan életünk párját sem egyetlen tulajdonsága miatt szeretjük. A látszólag kicsiny, de meghatározó apróságok teszik igazán széppé és feledhetetlenné az első együtt töltött napot, mely fontos alapköve a további közös életnek.

A Duna Residence-ben kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre, hogy minden olyan legyen amilyennek Önök megálmodták

További információ:

2897 Dunaszentmiklós, Új út 25.

Telefon: +36-34/591-300

Mobil: +36-20/980-3010

Fax: +36-34/591-302

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.dunaresidence.hu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek