Nyomtatás

Drivingcamp Hungary, Zsámbék

12699

2012-ben nyitotta meg kapuit Magyarország első, európai viszonylatban is a legkorszerűbbek között jegyzett közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központja, a drivingcamp Hungary. A Budapesttől mindössze 24 kilométerre található központ motorosok, személy- és tehergépjármű vezetők egyik legfrekventáltabb és legkedveltebb találkozóhelye.

A létesítmény rendkívül kedvező földrajzi adottságainak köszönhetően az ország bármely pontjáról, sőt az országhatárokon túlról is könnyen és gyorsan megközelíthető. Az M1-es autópálya közelsége az országon áthaladó gyorsforgalmi úthálózathoz közvetlen csatlakozási lehetőséget biztosít.

A Közlekedésbiztonsági Központban kialakított tanpálya műszaki és technikai adottságai, valamint a beépített elemek nagyfokú variálhatósága a közúti közlekedés során előforduló vészhelyzetek tetszőleges kombinációjának életszerű előidézését teszi lehetővé. 

A tanpályán zajló oktatások résztvevői a vezetéstechnikai tréningek során mindvégig a legnagyobb biztonságban gyakorolhatják a közutakon leggyakrabban kialakuló közlekedési vészhelyzetek megelőzését, valamint kialakult vészhelyzet esetén azok elhárítását. A képzésen a résztvevők elsajátíthatják a megfelelő, hatékony mozgássorozatokat és azok begyakorlásával, tudatos alkalmazásával lehetőséget kaphatnak a balesetveszélyes szituációk időbeni felismerésére és helyes megoldására.

További információ >>

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek