Nyomtatás

Skanzen: Különleges helyszín - különleges élmény

15061

A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző épületek és udvaraik, konferenciatermeink, templomaink, fogadónk és borozóink csodálatos helyszínt adnak a legkülönfélébb programok megszervezéséhez. A rendezvények jellegétől függően a következő helyszíneinket ajánljuk Önöknek!

A 8 tájegységünkben elhelyezett 312 kiállítási épület nem csak a népi kultúra gazdag bemutatására alkalmas, lehetőség van az épületekben és udvaraikban arra is, hogy mi magunk is megtapasztalhassuk, kipróbálhassuk a kézműves tevékenységeket, házkörüli munkákat, a falusi életet, ünnepeket, szokásokat. A gondosan összeállított, mindig egy kis humorral is fűszerezett, játékos feladatok, vetélkedők keretében nemcsak sok ismerettel, hanem rengeteg élménnyel, szívünknek talán ismerős, újra felelevenedő érzésekkel gazdagodhatunk. A különböző programok megszervezésére múzeumunk mind a 8 tájegységében lehetőség van a rendezvény jellegétől függően.

Tájegységeink bemutatása

Rendezvény.jpg

Konferenciatermünk és tárgyalótermeink alkalmasak rendezvények, megbeszélések, konferenciák és más jellegű összejövetelek megrendezésére. A konferenciateremhez kapcsolódó nagy, panorámás terasz állófogadások megszervezésének lehet tökéletes helyszíne.

Konferenciaterem befogadóképessége: 150-200 fő, tárgyalótermeink befogadóképessége: 14-22 fő.

Bővebb információt a konferenciateremről itt olvashat!

Konferencia terem.jpg

Kisbodaki pajta: A Kisalföld tájegység Kisbodaki pajtájában 150 fő számára szervezünk hangulatos, étkezéssel egybekötött, ültetett rendezvényeket, esküvőket.

Szabadtéri színpadunk alkalmas egész napos rendezvények, családi napok, előadások, koncertek, néptáncbemutatók és még sok más program megszervezésére.

Amfiteátrum

Teatrum.jpg

Nagyrét: A múzeum közepén, az Amfiteátrum mellett fekvő 13 000 m2 területű Nagyrétet nagy létszámú rendezvényekre, elsősorban céges családi napokra ajánljuk. Sportvetélkedők, játékok lebonyolítására alkalmas.

Felszentelt templomaink esküvők, keresztelők kedvelt helyszínei.

Esküvők, keresztelők

Református templom.jpg

Több helyszínünk is alkalmas ebédek, vacsorák, fogadások, borkóstolók megszervezésére:

- A Mádi Pinceétterem: 55-70 fős vacsorák, fogadások, kisebb esküvők kitűnő helyszíne.

- Köztéri Pinceborozónk hangulatos termében népszerű programunk a felföldi kézműves borokat kínáló borkóstoló. A Köztéri Pince befogadóképessége 40 fő.
- A Jászárokszállási Fogadó Magyarország hagyományos konyhájából ad ízelítőt. Befogadóképessége 200 fő.

Jászárokszállási Fogadó 

• A Nagykunsági állattartó tanyán hagyományos magyar háziállatokkal és azok tartásával ismerkedhetnek meg.

Skanzen Vigadó

Sokak számára ismerős lehet a Skanzen Vigadó, hiszen az eredetileg 1910-ből származó épületet a 2013-ban bezárt Vidámparkból telepítettük át. 1896-ban, az Ős Budavár mulató negyedben található Angol Park legnagyobb látványossága volt a favázas épület. A korábban nyári varieték, kabarészínházak, kávéházak, vendéglők számára otthont adó építmény lebontása előtt a Vidámpark dodgemként működött. 2018-tól a Skanzen legnagyobb befogadóképességű zárt rendezvényszíneként működik.

Az összesen 500 nm-es rendezvényház színházi széksoros elrendezéssel több mint 500 fő, körbankett elrendezéssel pedig 350 fő befogadására alkalmas. A kitűnő technikai felszereltség (15 nm-es led panel, teljes hangosítás, padlófűtés) mellett a rendezvényhelyszín közvetlenül kapcsolódik a Jászárokszállási Fogadó konyhájához, így a tányér, tál vagy büfészervíz is megvalósítható.

• BCmot 422-es motorvonatunk 2,2km hosszan szállítja vendégeinket a tájegységek között. Vonatunk kedvelt kiegészítője konferenciáknak, céges illetve családi rendezvényeknek.

Skanzen Vonat

 Miért érdemes bennünket választani?

  • Rendezvényéhez egy igazán különleges, autentikus környezetet ajánlunk.
  • Múzeumunk 60 hektáros területe alkalmas a legkisebb családi találkozóktól a legnagyobb családi napok megszervezésére is. Legnagyobb rendezvényünk alkalmával 14 000 fő részére tudtunk helyet biztosítani.
  • A múzeum nagy területe, környezete alkalmas arra, hogy a programok széles választékát tudjuk ajánlani, illetve lehetőség van a különleges egyedi igények kielégítésére is.
  • Eddig több száz különböző típusú rendezvényt tartottunk, az eddig szerzett tapasztalatainkat, ötleteinket, élményeinket, partnereink visszajelzéseit mind felhasználjuk a következő rendezvények megszervezéséhez.

    További információ:

Értékesítés:
Sándor Kinga
+3630/165-49-55
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvények:
Kálóczi Barbara
+3630/ 322-9454
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cím: Szabadtéri Néprajzi Múzeum, 2000 Szentendre, Sztaravodai út |  Honlap:  www.skanzen.hu

(Rendezvény Világ)
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek