Nyomtatás

SHOW-TÁR Műsoriroda és Rendezvényszervező Kft.

11309

Irodánk több mint 25 éve áll a partnereink (megrendelőink) rendelkezésére. Az Ön munkáján is könnyítettünk, amikor ránk bízta az elképzelt műsorait, programjait és rendezvényeit. Örülnénk, hogy továbbra is bizalommal fordulna hozzánk! Ha pedig úgy szeretné, egyedi megrendeléseket is teljesítünk, ezentúl is kedvező áron.

A SHOW-TÁR Műsoriroda alaptevékenysége műsor- program és rendezvényszervezés, műsorok, előadók közvetítése és a különféle rendezvények koncepcióinak teljes körű kidolgozása és lebonyolítása, ezért csak az lehet törekvésünk, hogy szolgáltatásainkkal, ötleteinkkel, és az általunk menedzselt előadóművészek produkcióinak minőségével és értékével megfeleljünk a megrendelőink igényeinek, elképzeléseinek és elvárásainak.

Programajánló | Bemutatkozás | Kizárólagos műsoraink | Rendezvényszervezés

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek