Nyomtatás

Spirit Színház

11190

Alkalmazkodva a piaci lehetőségekhez, színházunk a művészi színvonalon, a különleges témaválasztáson kívül nagy figyelmet fordít a produkciók eladhatóságára. A gazdasági helyzetet figyelemmel kísérve olyan művek színpadra állítását tervezzük, melyek kis szereplőlétszámmal, kevés helyigénnyel a legtávolabbi hazai illetve külföldi színpadokra is elutaztathatóak.

Fő célunk, hogy minél több emberhez eljusson a darabok üzenete.

Részt vettünk külföldi vendégjátékokon: a Godspell 7 előadását láthatták Kassán, a Divadlo Thália Színházban, a Spanyol románc c. estet pedig Buenos Airesben játszotta Kutik Rezső, szakmai kurzus részeként, az argentin Balassi Intézet meghívására.

A darabválasztásról: kamaraszínházi, intim teret igénylő előadások, melyek közelről megérinthetik az emberek lelkét. Nagy színházi előadásaink is könnyen utaztathatóak, sok ember érdeklődésére számot tartó, maradandó művek.

A mi "Lélek"színházunk a problémamegoldás módjaira rámutató, az emberek közötti viszonyok sokféleségét bemutató, az érzelmek felvállalására buzdító színház.

Foglalkozunk égető családi-társadalmi kérdésekkel (A fiú a tükörből avagy rekviem a gyerekkorért), a holokauszt kérdéskörével (Lola Blau), a drogprevencióval, a kirekesztettséggel (A mizantróp, Soping end Fáking)

Bemutatunk életrajzi ihletettségű műveket, olyan művészek, közéleti emberek portréját rajzolva meg, akiknek sorsa iránymutató, elgondolkodtató lehet. Így került sor Popper Péter, Müller Péter, Márai Sándor, Faludy György, Szepes Mária, Szabó Magda bemutatókra.

Egy új műfajt is bevezettünk, ez a "MESTEREK", mely sorozat keretében szeretnénk rávilágítani arra, hogy az emberek szeretik, szerethetik a költészetet, irodalmat, olyan emberek gondolatait, akik vezetővé, mesterré tudtak válni.

Közönségünk lehet bárki, aki boldog, aki problémákkal küzd, aki társas, aki magányos. Aki szeret elgondolkozni a világ dolgain és úgy érzi van ereje hozzátenni ahhoz, hogy jobbá váljunk.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre!

Igazgató:
Perjés János - igazgató, színész
Turányik Gabriella - személyi asszisztens; produkciós manager (szerződéskötés, gazdasági kérdések)
Kocsis Bea - színházi manager (produkciós és értékesítési vezető, művészeti kérdések)

Művészeti vezetőség:
Kutik Rezső - zenei vezető
Jantyik Csaba - főrendező
Nagy Enikő - művészeti tanácsadó

PR, Média, kommunikáció:
Ámon Henriette - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.spiritszinhaz.com

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek