Nyomtatás

Be-Roll Hostess Ügynökség

2526

Rendezvényszervező cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyet hozzáértő és vendéglátásban nagy tapasztalattal  rendelkező, kreatív munkatársak, valamint fiatal hostessek erősítenek.

Legyen szó vállalaton belüli összejövetelekről (csapatépítő tréning, családi nap), céges rendezvényekről (konferencia, fogadás, cocktail-party), PR-eseményekről (sajtótájékoztató, divatbemutató), családi programokról (születésnap, névnap, esküvő, legény/leány búcsú) vagy szórakozásról a vállalati buliktól a koktélpartin keresztül akár a teljes catering szolgáltatásig, mi levesszük a válláról a rendezvényszervezés terheit.

Tevékenységünket elsősorban miskolci régióban végezzük, de kiszállási díj ellenében országszerte vállalunk rendezvényeket!  Csapatunk büszke arra, hogy megbízásait a lehető legnagyobb eredményességgel, precizitással, és lelkesedéssel kivitelezi, és minden esetben magabiztosan kezeli az esetleges váratlan helyzeteket.

Rendezvényeinket talpraesett és nyelvtudással rendelkező, tapasztalt hostessek segítik.

Dolgozzon velünk, mert együtt könnyebb! – Be-Roll Kft.

Amennyiben ajánlatot szeretne tőlünk kérni, vagy csak pusztán érdeklődni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot. Tevékenységünket elsősorban miskolci régióban végezzük, de kiszállási díj ellenében országszerte vállalunk rendezvényeket!

Elérhetőség
Benkovics Roland

ügyvezető igazgató
tel.: +36-70-703-4560 | e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | web: be-roll.hu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek