Nyomtatás

Program-Futár Bt. futárszolgálat

4028

Program-Futár Bt. futárszolgálat az azonnali szállítások tekintetében próbál Önöknek kedvező árakat nyújtani! Vállaljuk kis csomagok (kb. 10 kg-ig) azonnali szállítását Budapesten, Budapest környéki településekre, illetve vidéki címekre!

Télen (kb. októbertől márciusig) kizárólag autóval (személygépkocsival) szállítunk, míg tavasztól őszig (kb. márciustól októberig, amikor az időjárás ezt lehetővé teszi) motorkerékpárral/robogóval kézbesítünk Budapest belső régióiban!

Budapesten belül normál esetben 30-60 percen belül felvesszük a küldeményeket (kivéve a reggeli és a délutáni csúcsban, és rendkívüli időjárási körülmények esetén)!

A leadási idő Budapesten belül 1-3 órán belül (motorral/robogóval lényegesen hamarabb), Budapest környéki településekre 1-3,5 órán belül, vidéki címekre pedig 2-5,5 órán belül (a távolság függvényében)!

Fuvardíj/szállítási díj: 400 Ft (címdíj) + 150 Ft/km (minden megkezdett km után)

Több címes körfuvar esetén egyedi árajánlatot adunk! Barter együttműködésre is nyitottak vagyunk!

Keressen minket bizalommal!

Tel.: 06 20 359 0895 | E-mail.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Web: www.olcsofutar.com | Megrendelés: munkanapon 10 és 17 óra között!

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek