2018. október 20., szombat - Vendel

A1 Rendezvénysátor Kft.

rendezvenysatorberlesEsküvőt, lakodalmat, kiállítást, konferenciát, vásárt, könnyűzenei fesztivált, céges rendezvényt vagy csak egy hatalmas születésnapi bulit szervez? A szabadtéri programoknak különös varázsa van, kifejezetten nyáron. Foglalja le már most nyári rendezvényeire sátrainkat! Érdeklődjön telefonon, vagy emailben!

Többszöri bérlés esetén extra kedvezmények!

Sátorbérlés szakértőktől: A1 Rendezvénysátor Kft.

A természet és a színes programok kettőse mindig jobban vonzza az embert, mintha egy művelődési házba vagy egy konferenciaterembe kellene bezsúfolódnia. De persze a szabadban is szükség van fedélre a fejünk fölé, amely megvéd a tűző naptól vagy éppen az esőtől, illetve ahol felszolgálják az ételeket-italokat, vagy ahol kényelmesen le lehet ülni egy kicsit beszélgetni. Ha gondolkozott már a rendezvénysátor-kölcsönzésen, de még nem biztos benne, hogy ez a megoldás lenne a legideálisabb, természetesen kibérelhet egy termet vagy csarnokot is az eseményre, azonban készüljön fel rá, hogy ez sokkal többe fog kerülni. Ráadásul, így jó előre kell terveznie, hiszen a legjobb helyeket mindig hónapokkal hamarabb lefoglalják.

A sátorról sokaknak a régi nyári táborok és közös kempingezése jutnak az eszébe. Ahogyan egy hosszú kirándulás után sátrat vert a család egy tisztáson, majd tüzet raktak szalonnasütéshez… A rendezvényekre bérelhető sátrak funkciója persze más, illetve sokkal szélesebb, valamint felszereltségük is nagyobb, legfontosabb előnyeik azonban megegyeznek azzal a sátoréval, amelyet gyerekkorunkban osztálytársainkkal állítottunk fel a tóparton egy fa tövében. Mobilak, bárhol elhelyezhetők, könnyen felállíthatók és lebonthatók, megvédenek az időjárás viszontagságaitól, és sokkal kevesebbe kerülnek, mintha szállást – vagy esetben rendezvényhelyszínt – kellene bérelnünk.

A sátorkölcsönzés azért is ideális, hiszen így nem a kibérelhető helyek tulajdonosai, hanem ön határozza meg a rendezvény helyszínét. Akár egy közterületet foglalna le erre a célra nagyobb rendezvény esetén, akár saját kertjében ünnepelné szülei aranylakodalmát, a bérelhető sátor bárhol felállítható. Ráadásul önnek nincs más dolga, mint megrendelni a sátrat, elintézni a formaságokat; és a helyszín problémája máris meg van oldva.

Rendezvényeken

A sátrakat az A1 Rendezvénysátor Kft. csapata a helyszínre szállítja, felállítja, majd a rendezvény végeztével szétszereli. A különböző építési munkálatok után a sátrat mindig patyolattisztán adjuk át, így a megrendelőnek már semmi már dolga nincs, mint fogadni a vendégeket. Sátraink rendelkeznek a sátorállítás törvényi alapkövetelményeivel, így a szükséges tervdokumentációval, építési-bontási dokumentációkkal, TÜV-vizsgával és sátornaplóval. Tehát a biztonságról gondoskodunk; nem kell attól félnie, hogy a sátor összedől vagy felborítja a szél.

A sátrakhoz a belső térvilágítást ingyen biztosítjuk, de kérhető kiegészítőként padlózat, hűtés, padozat és színpad is. Így akár zenei vagy színházi rendezvények helyszíneként is remekül megállja a helyét. Igény esetén nemcsak a helyszín biztosítását, de a rendezvény, így az esküvő, csapatépítő tréning vagy egyéb program megszervezését, a sátrak feldíszítését, a különböző bútorok és eszközök, mint asztalok, székek, evőeszközök kölcsönzését is vállaljuk.

További információ: rendezvenysatorberles.co.hu

  • 1
  • 2
  • 3