Nyomtatás

Jönnek a napközis gyermekprogramok az Aeroparkban!

697

Egésznapos nyári élményprogramok gyermekeknek az Aeroparkban! Repülőtér a kulisszák mögött, interaktív foglalkozások pilótákkal, utaskísérőkkel, szimulátorozás és sok-sok játék reggeltől délutánig.

Szerdánként egésznapos gyermekfoglalkoztatót hirdet a ferihegyi repülőmúzeum. Repülős környezet, repülőtéri szakemberek és számos játék, élmény várja a gyerekeket.

Tervezett program:

9:00 Találkozó az Aeroparkban (igény szerint saját autóbuszunkkal bonyolított gyűjtőjáratot indítunk a belváros és az Aeropark között)

10:00-13:00 Reptérlátogatás – Bevisszük a csoportot a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kulisszái mögé, testközelből figyeljük az érkező és induló repülőgépeket,

13:00-14:00 Repülős ebéd az Aeroparkban (A nálunk táborozó gyermekek napközbeni étkeztetését melegétel catering partnerünk biztosítja, 1900 Ft / fő áron. A lunch-box tartalma: evőeszköz-csomag, 2dl szívószálas üdítő, 1 csoki (snickers vagy kit kat), meleg étel: dinó csirke, smile burgonya, párolt zöldborsó és hullámrépa)

14:00-15:00 Pilóta leszek – Aktív és nyugállományú kapitányok foglalkoznak a gyerekekkel a repülőgépek pilótafülkéjében és fedélzetén. Elmesélik, hogyan működik a repülőgép, hogyan lesz valakiből pilóta

15:00-16:00 Utaskísérő leszek, a fedélzet titkai – Tapasztalt légiutas-kísérők tartanak interaktív programot a repülőgépek fedélzetén a személyzet látható és láthatatlan munkájáról. A gyerekek megismerkedhetnek a repülőgép biztonsági berendezéseivel, biztonsági bemutatót tarthatnak, beöltözhetnek légiutas-kísérőnek.

16:00-17:00 Miközben a csapat egyik része a reptéri tűzoltóautóval, Simbával és a hatalmas repülőgépvontatóval ismerkedik, a többiek kipróbálhatják az Aeropark szimulátorában, hogy milyen a világ egyik legmodernebb repülőgépét vezetni. Aztán csere!

Közben interaktív, repülős kincskereső és kreatív játékokkal várjuk a gyerekeket a múzeum területén.
________________________________________
A csoport felügyeletét diplomás pedagógus kollégánk és tapasztalt túravezetőink látják el, az egészségügyi felügyeletet az AMS repülőtéri mentőszolgálat biztosítja.
A program ára: 9.900 Ft/fő (A részvételi díjat a regisztrációt követő 5 napon belül előre utalással, vagy a helyszínen kérjük rendezni.)

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek