Nyomtatás

Újabb világsztárok az otthonában: visszatér a Müpa Home!

488

Ezekben a hetekben ismét jobban oda kell figyelnünk egymásra, és nélkülöznünk kell a személyes találkozásokat. Mi azonban továbbra is rendületlenül hiszünk abban, hogy a Müpa-élmény nem ismer korlátokat.

Ezért ebben a rendkívüli helyzetben is lehetőséget teremtünk arra, hogy – ha már nem ülhet be a világsztárok koncertjeire – a világsztárok látogassanak el otthonába.

Újra megnyitottuk virtuális hangversenytermünket: Müpa Home online közvetítéssorozatunknak köszönhetően számos, a házban élőben (de közönség nélkül) zajló előadást ingyenesen élvezhet honlapunkon, Facebook-oldalunkon és YouTube-csatornánkon, emellett az elmúlt évek egy-egy felejthetetlen produkcióját is felidézzük.

Philippe Herreweghe és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar
A 250 éve született Beethoven előtt tiszteleg korunk egyik legnagyobb karmestere és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a zeneszerző II. és V. szimfóniájának előadásával. Herreweghe felfedező alkatú művészként ezekben a művekben is az új, eddig figyelemre nem méltatott vonásokat keresi.
Nézze élőben, otthonában!

Gyenyisz Macujev zongoraestje
A világhírű orosz zongoravirtuóz az évad művészeként adott felejthetetlen koncertet 2018 novemberében a Müpában. Azon a különleges estén Beethoven, Rachmaninov és Csajkovszkij műveivel varázsolta el a közönséget: írja be naptárába, helyezze magát kényelembe, és élje át újra saját kanapéján ülve!

Liszt: Szent Erzsébet legendája
A tökéletes vasárnap esti program! Liszt Ferenc első oratóriumát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, a Nemzeti Énekkar és olyan kiváló énekesek közreműködésével hallhatja felvételről, mint a címszerepet alakító Kele Brigitta és Albert Pesendorfer, aki napjaink egyik legkeresettebb Wagner-énekese.

További információk>> mupa.hu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek