Nyomtatás

DANUBIUS GASTRO Bratislava, 2023. április 20-23.

815

2023-tól az Interpress Kiállítások & Interpress Travel  – a Leipziger Messe, Messe Stuttgart és Messe Basel magyarországi képviseleti, kereskedelmi partner jog mellett – elnyerte az INCHEBA EXPO BRATISLAVA  vásárképviseleti jogát is.Ilyen minőségünkben szíves figyelmébe ajánljuk a 2023. április 20-23. között megrendezésre kerülő DANUBIUS GASTRO gasztronómia és HO-RE-CA vásárt.

A gasztronómiai ínyencségek mellett további, az ágazathoz tartozó kiállítások kerülnek terítékre, gazdagítva az étlapot: Exposhop, Gastropack, ill. önálló szakmai rendezvényként az ITF Slovakiatour, Horgászat és szabadidő, valamint Vadászat és szabadidő vásárok.Kiállítás szervező részlegünk és saját utazási irodánk örömmel áll szíves rendelkezésére, legyen szó kulcsrakész stand, grafika, arculat készítés, vagy szállásfoglalás, repülőjegy, vásári belépőjegy, utasbiztosítás ajánlatról.

Nemzetközi gasztronómiai és HO-RE-CA vásár
www.incheba.sk/fairs-and-exhibitions/danubius-gastro-2023/

Interpress Kiállítások & Interpress Travel
az INCHEBA EXPO BRATISLAVA magyarországi képviselete
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7/A.
Tel.: 302-7525, vagy 30/932-1657
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek