Nyomtatás

CosmeticBusiness, München, 2023. június 14-15.

696

Gőzerővel folynak a 2023. évi CosmeticBusiness előkészítő munkálatai: a kiállítói terület majdnem teljesen elkelt. 20 ország több mit 300 kiállítója és képviselt vállalkozása úgy döntött, hogy ismét bemutatja az eltelt egy esztendő alatt kifejlesztett újdonságait a kozmetikum gyártás,- és csomagolás terén.

Egy helyszínen találjuk valamennyi építőkövét a kozmetikum gyártásnak és csomagolásnak: alapanyagok, Private Label gyártás, töltő,- és csomagológépek, csomagolóanyagok széles szortimentje, hogy csak néhányat említsünk.

https://www.cosmetic-business.com/

Az ágazat szerencsésen magához tért a korona után és újra felfelé ível. A kiállítók ismét és bátran építik kapcsolati hálójukat, nyitottak az új partnerség felé és a személyes tapasztalatcserét, beszélgetéseket részesítik előnyben. Szakkiállításunk kiváló helyszín a kozmetikai ágazat döntéshozóinak, hisz itt a teljes beszállítói értéklánc képviselőivel találkozhat.

Mit kínálunk Önnek ?
Több mint 11.000 m2 kiállítói területen 300 cég szakmai kompetenciáját. A német kiállítók mellett francia, olasz, holland, svájci és lengyel beszállítókkal tárgyalhat a vásár 2 napján.

Néhány név a dekor-kozmetikum kínálatából: bomo trendline, HCT Group, bérmunka témában a svájci Frike Group, aki először mutatkozik be, a töltő,- és csomagológépek közül a
PackSys Global szintén Svájcból, vagy a Zigler Lengyelországból. A logisztikai szolgáltatók között most először van jelen a DACHSER.

A SPOTLIGHT bemutatón ismét prominens termékújdonságok vonulnak fel, hogy a látogató szakközönség inspirációt kapjon a legújabb trendekről. A 4-es csarnokban újdonságok és
innovációk kerülnek bemutatásra, mint pl. a Bio Plastics Recycling GmbH start-up megoldása, mely kifejezetten kozmetikai műanyag csomagolóeszközök újrahasznosításával foglalkozik.
A 2-es csarnokban az illatok,-hatóanyagok beszállítóival találkozhatunk. Gazdag a választék, melyből az Azelis, Berg+Schmidt, Kreglinger portfolióját ajánljuk jó szívvel.

A fenntarthatóság – az új fogyasztói igények és elvárások miatt - különösen gyors tempót diktálnak a kozmetikai ipar gyártói és beszállítói számára, megfeszített innovációs teljesítményt
elvárva tőlük. Legyen részese Ön is ennek a handycap-nek!

Kiállítás szervező részlegünk és saját utazási irodánk örömmel áll szíves rendelkezésére, legyen szó kulcsrakész stand, grafika, arculat készítés, vagy szállásfoglalás, repülőjegy,
vásári belépőjegy, utasbiztosítás ajánlatról.

Kérjük, látogasson el honlapunkra: www.interpress.hu

Interpress Kiállítások & Interpress Travel
a CosmeticBusiness magyarországi képviselete
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7/A.
Tel.: 302-7525, vagy 30/932-1657
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek