Nyomtatás

Elképesztően nagy az interpack iránti kiállítói érdeklődés

1190

Elkezdődött a felkészülés az interpack 2023-ra, a világ legnagyobb csomagolóipari szakvásárára, amelyre legutóbb 55 országból 2.865 kiállító, valamint 168 országból 170.500 szakmai látogató érkezett Düsseldorfba.

Az üzlet újra megy tovább

A kiállítók jövő februárig jelentkezhetnek az interpack 2023 szakkiállításra. A szervezők arról tájékoztatták a szakmai sajtó képviselőit, hogy az iparág részéről óriási érdeklődés tapasztalható. Már most több mint 100.000 m2 kiállítási területet foglaltak le a vállalatok.

„Teljesen egyértelmű, hogy előre tekintünk, hiszen az üzlet újra megy tovább. Mi készen állunk arra, hogy 2023 májusában ismét egy sikeres interpack-ot szervezzünk” – hangsúlyozta Thomas Dohse, az interpack igazgatója.

A legutolsó, 2017-ben megrendezett interpack nagyon kedvező visszhangot váltott ki a résztvevő vállalatok körében: mindenekelőtt a német és nemzetközi látogatók szakmai színvonalát, valamint a feltűnően erős rendelési hajlandóságot dicsérték. Számos vállalat nyilatkozott arról, hogy korábban egyetlen más szakvásáron sem kapott ennyi konkrét megrendelést. A szakmai látogatók a kiállított innováció utolérhetetlen sokaságát és a páratlan piaci áttekintést emelték ki elsősorban. Ezt tükrözte a szakvásár látogatói értékelése is: a megkérdezettek közel 98 százaléka a hivatalos felmérésében azt válaszolta, hogy elégedett vagy nagyon elégedett az interpack-on tett látogatásával.

Ismét lesz magyar közösségi stand

A 2023-ban sorra kerülő interpack-on ismét a csomagolólógépeken és csomagolószereken kívül újra bemutatkoznak az édesipari gépek is. A rendezvényt hagyományosan magas színvonalú konferencia program egészíti ki, melynek fókuszában továbbra is a SAVE FOOD, az élelmiszerpazarlás megállításának témaköre áll. A SAVE FOOD konferenciát és külön bemutatót továbbra is az ENSZ Élelmezésügyi Világszervezetével, a FAO-val közösen szervezi a Messe Düsseldorf.

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a CSAOSZ ismét szervez egy közösségi standot a tagvállalatok számára. Terveik szerint a 6-7 kiállító részvételével megvalósuló standon a bemutatkozó cégek a magyar csomagolóipar keresztmetszetét mutatják be a szakmai közönségnek – olvasható a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) hírlevelében. A jelentkezés részleteiről a CSAOSZ hamarosan küldi az információkat az exportáló cégek részére.

I Forrás: transpack.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek