Nyomtatás

Messze van Berlin? Beszélgetés Simon-Lutring Tündével, a Messe Berlin képviselőjével

554

Messze van Berlin, illetve pontosabban milyen messze van Berlin a vásárközpont újranyitásától? A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara keretein belül Simon-Lutring Tünde látja el a Messe Berlin  hivatalos magyarországi képviseletét, vele beszélgettünk az újraindításról.

A magyar képviselet elősegíti magyar vállalatok részvételét a berlini vásárokon kiállítóként vagy látogatóként, de a 2021-es év is sajnos rendhagyó kihívások elé állította a piac minden szereplőjét, legyen az a vásárszervező, - képviselő, kiállító avagy látogató.

2021 őszén a világ vezető szórakoztatóelektronikai és háztartási gép szakvására, az IFA (2021. szeptember 3-7.) lehet az újranyitás egyik zászlóvivője Berlinben, azzal a reménységgel hogy fokozatosan újra élettel telik meg az a vásárközpont, amely 180.000 m² kiállítási felülettel, 27 kiállítási csarnokkal  évente több mint 100 rendezvényt, több tízezer kiállítót és a föld mintegy 180 országából közel 2,5 millió látogatót szokott kiszolgálni évente.

Az őszi programba bekerült még tisztítástechnológiai és elektronikai beszállítóipari szakkiállítás is, amelyeket érdemes a magyar látogatóknak is betervezni, ha sikeres lesz az őszi újraindítás. 

A Simon-Lutring Tündével készített interjú teljes terjedelemben itt tekinthető meg:

(Forrás. OGH Hírügynökség)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek