Nyomtatás

Leipziger Buchmesse 2022

638

Sajnos a világjárvány terjedése és az azzal együtt járó biztonsági intézkedések, valamint az utazási korlátozások ellehetetlenítik a 2021. május 27-30-ra tervezett Leipziger Buchmesse megrendezését.Ennek következtében a könyvkiállítással együtt megrendezésre kerülő Manga-Comic-Con (manga-animáció-képregény) és a Leipziger Antiquariatsmesse (antikvár könyvek) kiállítások sem tudnak megvalósulni idén.

A vásár vezetése - a szakmai körökkel konzultálva - új időpontban gondolkodik, az eddig beérkezett javaslatok alapján vélhetően 2022. márciusa lesz a nyerő.Ami már ma tudható, hogy idén májusban sem maradnak könyvek és programok nélkül az írott betű szerelmesei, mert a biztonsági előírások betartása mellett, a digitális térben és néhány lipcsei helyszínen felolvasások és kiadói prezentációk lesznek láthatók és hallhatók.További információkról, fejleményekről a következő hónapokban lehet majd a kiállítások honlapjain tájékozódni.Kiállítás szervező részlegünk és saját utazási irodánk örömmel áll szíves rendelkezésére, legyen szó kulcsrakész stand, grafika, arculat készítés, vagy szállásfoglalás, repülőjegy, vásári belépőjegy, utasbiztosítás ajánlatról, ha véget ér a pandémia.


Leipziger Buchmesse
www.leipziger-buchmesse.de

Manga-Comic-Con
www.manga-comic-con.de

Leipziger Antiquariatsmesse
www.leipziger-antiquariatsmesse.de


Kérjük, látogasson el honlapunkra is: www.interpress.hu

Interpress Kiállítások & Interpress Travel
a Leipziger Messe magyarországi vásárképviselete
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7.
Tel.: 302-7525 vagy 30/932-1657
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


(Üzleti Hírszerzés)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek