Nyomtatás

"Egyedül nem megy!" – beszélgetés Seifert Ibolyával, az Interpress Kiállítások Kft. ügyvezetőjével

874

Az Interpress Kiállítások Kft. neve összeforrt a lipcsei és a stuttgarti vásártársaságokkal, de a Messe Schweiz, a Moszkvai Expocentr Sviaz eseményeit, a brnói Amper szakkiállítást illetve még egy frankfurti biztonságtechnikai szakkiállítást is képvisel Magyarországon. Sorozatunkat folytatva arról beszélgettünk, hogy a tavalyi halálkanyar után hogy vágtak neki a 2021-es évnek?

Seifert Ibolya ügyvezető igazgatóval mintegy 25 éve dolgozunk együtt a nemzetközi szakvásárok és kiállítások világában. Együttműködésünk akkor indult, amikor az Esemény Menedzser online magazin még csak a tervező asztalon volt, és „leánykori nevén Szakvásárok és kiállítások címmel jelent meg a BKIK (Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara) lazacszínű, több mint 100.000 példányban megjelenő hetilapjának nyomtatott mellékleteként.

A videóban látható beszélgetésben olyan témákat érintettünk, minthogy

  • Hogyan élték túl a tavalyi évet, és milyen víziókkal vágtak neki 2021-nek? Mennyi idő kell vajon ebben a nagyon összetett ágazatban, hogy újrainduljon az élet, és a helyére kerüljenek a dolgok?
  • Pénzügyi, finanszírozási oldalról milyen megoldásokkal éltek a nemzetközi vásártársaságok illetve a turisztikai szolgáltatók a kiállítók illetve látogatók felé? Megtartották vagy visszafizették-e a részvételi díjakat? Mi volt a helyzet a turisztikai szolgáltatások, hotel illetve utaztatási oldalról?
  • A kiállítók és a látogatók szemszögéből hogyan néz ki a szakvásárok és kiállítások piaca? A digitális illetve hibrid megoldásokról mi a visszajelzés?
  • Ki fogja lebonyolítani a korlátozások feloldása után az eseményeket, ha közben a szakképzett munkaerő esetleg pályát vált? Mi a helyzet ebben a tekintetben a nagy nemzetközi vásártársaságok háza táján?
  • Tudnak-e majd együttműködni a pandémia le(jebb) csengése után a vásártársaságok, hogy az egyes események a jól megszokott terminusokba térjenek vissza, vagy inkább egy kiélezett harc kezdődhet majd el a túlélésért?

SI 2

A Sándor Pál által rendezett film híres slágerét idézve: "Egyedül nem megy!"

és különösen igaz ez az állítás ebben az iparágban- mondja Seifert Ibolya, az Interpress Kiállítások Kft. ügyvezető igazgatója

A cég több, mint 25 éves gyakorlattal rendelkezik kollektív és önálló kiállítási megjelenések szervezésében. A Gazdasági Minisztérium referencia zsűrije által előminősített kiállítás-szervező vállalatként minisztériumi pályázatokat elnyerve több ezer négyzetméteres magyar nemzeti kiállításokat, és több száz négyzetméteres kollektív standokat hoztunk létre az elmúlt évek során különböző nemzetközi szakvásárokon.


Az Interpress  Kiállítások Kft. által képviselt nemzetközi vásártársaságok illetve szakmai események


Vállalati megkeresésre önálló bemutatkozások, kiállítási részvételek teljeskörű lebonyolítását is vállalja az Interpress Kiállítások & Interpress Travel.
A videó a YouTube-on is megtekinthető itt >>
Kapcsolat:
Interpress Kiállítások & Interpress Travel
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7.
Tel.: 302-7525, vagy 30/932-1657
Web: www.interpress.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


[OGH hírügynökség]

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek