Nyomtatás

Variációk cégcsoportra! Válságban is biztonságban! - PP konferencia, 2022. december 1.

562

Válságos időket élünk. Akinek van mit féltenie, s nem szereti a kiszolgáltatottságot, most cégcsoportba rendezi mindenét. Körbe bástyázza, betonbiztonságba helyezi a vagyoni értékeket kezelő céget. Ezt nem csak a tulajdonosi szempontból összetartozó, már meglévő cégek esetében, hanem egy olyan cég divíziókra szétszedésével, külön cégekbe átrakásával is megtehetjük, melyben a veszélyben lévő tevékenység az egész céget veszélybe sodorhatja.

A cégcsoport az öröklés elrendezésére is kiváló megoldás.

A társasági formák változtatásának, új cégek alapításának ezen kívül még sok oka lehet. Ha növekszik, ha csökken, ha a tulajdonosok szét akarják szedni, ha vita van a tulajdonosok között, ha befektető érkezik, ha exportálunk vagy importra szorulunk, ha külföldön is jelen akarunk lenni stb. ­–  a cégformáknak, struktúráknak is változnia kell!

Nem véletlenül lett sláger formáció a cégcsoport, vagyonkezelővel, holdinggal a közepén. Ha sokan választották, akkor érdemes odafigyelnünk, miért előnyös, biztonsági, adózási és pénzügyi szempontból is.

Várjuk a kis-, közepes és nagyvállalatokat egyaránt! Hasznos információink vannak a cégcsoportos variációkról, a tulajdonosság miatt összetartozó cégek összerendezéséről a vagyon biztonságba helyezése szempontjából, s az egy cég szétszedéséről több alakulatba a kockázatok csökkentése érdekében. 

Időpont: 2022. december 1. csütörtök, 9.30–16.30
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 171. 7. emelet
Távolról résztvevőknek: interneten jelszóval

Részletes információ és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/variaciok-cegcsoportra/

I Forrás: Rendezvény Világ

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek