Nyomtatás

PP-BKIK hibrid workshop-konferencia, 2022. szeptember 29.

427

Az okos céggé válás ma már létkérdés. Csak a digitalizálás és az innováció menti át a kkv-kat a globális válságok okozta megpróbáltatásokon.A kkv-k kezében erős eszközök vannak az okossá váláshoz, ami versenyelőnyt is hozhat a nagyokkal szemben. És a fejlettségi hátrány is behozható.

5 dolog, amiben verhetetlenek a kkv-k a nagyokkal szemben. Ezeket azonnal alkalmazni kell, mert a válságban elsüllyedhetünk.

Mi az az 5 terület? A Kkv Smart Company workshop-konferencián azonnal használható „kézikönyvet” adnak a legjobb szakember előadók a résztvevő kkv-döntéshozók kezébe. A legújabb megoldások is bemutatkoznak.

Kiállítással és networking különprogrammal is várjuk a kis- és középvállalati döntéshozókat, akik megértették hogy gondolkodásmódban is át kell állniuk, hogy a kisvállalati méretükből adódó versenyelőnyüket használhassák.

Időpont:
2022. szeptember 29.
Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171., Budapesti helyszínre és távoli részvételre is lehet jelentkezni!
További információ: ppkonferencia.hu
FB poszt: www.facebook.com

I Forrás: Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek