Nyomtatás

Erőforrás Menedzsment, Kékgalléros környezetben, 2022. szeptember 28.

1550

Az idei BLUE-t újra gondoltuk. Az előző évhez hasonlóan idén is hibridformában valósítjuk meg, de kétszer félnap helyett, egész napos eseménnyel készülünk. ONLINE jegy vásárlásával, élőben, a Zoom-on vagy streamen keresztül követhetedet az eseményeket. 

HELYSZÍNI jegy vásárlásával az aktuális vészhelyzeti védelmi szabályok betartása és a megfelelő biztonsági intézkedések mellett személyesen vehetsz részt a rendezvényen. Idén már az összes konferencia programunk visszanézhető lesz, ezért ha lemaradtál bármelyik párhuzamos programról, nem kell aggódnod. 

A tradicionális eszközök már nem működnek a toborzásban. Új szemlélettel, digitális eszközökkel, hozzunk ki többet a megváltozott munkaerőpiacból!

A BLUE azoknak az elsősorban kékgalléros toborzásban érintett HR vezetőknek, gyár vagy retail hálózatban dolgozó üzleti vezetőknek, toborzási szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon.

A 400+ fős eseményre várunk minden olyan szakembert (HR vezetőt, toborzót, toborzási vezetőt, employer branding specialistát és learning & development szakembert), akik elkötelezetten keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk toborzási tevékenységét.

Időpont: 2022. szeptember 28.
További információ: blue.recruitech.hu
Helyszín: Ceu Konferencia Központ

 

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek