Nyomtatás

L.É.P.J.! mentorprogram

2544

Önismeret és készségfejlesztés, one-to-one online tréningekkel, utókonzultációkkal, tanácsadással

Lendület Élmény Produktivitás Jelenlét

  • Régóta próbálod megtalálni a valódi és működő megoldást arra, hatékonyabban fejleszd önmagadat és az általad képviselt vállalkozást, de nem találtad eddig az utadat?
  • Úgy érzed, hogy szakmai szinten jó úton jársz, de hiányzik valami ahhoz, hogy igazán hatékony legyél?
  • Szeretnéd tudatosabban élni a mindennapokat?
  • Szeretnél előbbre jutni a ranglétrán?
  • Eleged van az alkalmazotti létből? Már nem élvezed, amit csinálsz? Szeretnél vállalkozóvá válni?

 AKKOR EZ A PROGRAM NEKED SZÓL!

 Az egyéni fejlesztési programban magad döntöd el, hogy mikor szeretnél kezdeni, nem kell egy várnod arra, míg egy csoportos kurzus indul,

VÁGJ BELE MOST!

A világ és a környezet állandóan változik. És te magad? Gondoltál már arra, hogy mit veszítesz, ha továbbra is minden marad a régiben?

Aki nem fejlődik, az automatikusan lemarad!

Csak szeretnéd, vagy valóban akarod is? Mit gondolsz, mi lesz, ha nem változtatsz és nem teszed meg azt, ami valóban működik?

Ajándék munkafüzet az ESEMÉNY MENEDZSER hírlevél olvasói részére! A jelentkezéskor kérlek, mindenképpen hivatkozz arra, hogy a programból az ESEMÉNY MENEDZSER által hallottál.

Kiknek szól a Mentorprogram?

❯❯ Olyan vállalkozóknak, akik szeretnék végre a saját kezükbe venni a gyeplőt, és turbó fokozatra szeretnének kapcsolni.
❯❯ Azoknak, akik szeretnének feljebb lépni a ranglétrán, és belátják, hogy ez az egyéb kompetenciáik és az önismeretük fejlesztése nélkül nem megy.
❯❯ Olyan kezdő vállalkozóknak, akik a jövőben a vállalkozásuk fejlesztésére szeretnének koncentrálni, így előtte szeretnék önmagukat fejleszteni.
❯❯ Azoknak, akik azt tervezik, hogy vállalkozóvá válnak, és a cégalapítást követően csak a vállalkozásuk fejlesztésével szeretnének foglalkozni.

A programot tartja: Ács Nóra, tréner, ügyvezető igazgató, Menedzserképző Központ

További információk>> menedzserkepzokozpont.hu

 | Esemény Menedzser

 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek