Nyomtatás

Munkaerő-piaci trendek, 2021. május 6.

1001

Munkaerő-piaci trendek – 2021. A munka új értelmezésének éve. A cégek a gazdaság robbanásszerű beindulására várva már nehezen tartják vissza a létszámnövelést. A potenciális munkavállalók közül sokan azonban már régen elhagyták a leállított ágazatokat, vagy a nagyobb szabadsággal, tágabb keretekkel járó távmunkát. Ők már most új munkavégzési feltételeket szabnak.

Nehéz feladatok előtt állnak a munkáltatók és a HR-es szakemberek. Az elmúlt években paradigmaváltáson átesett munkaerőpiac új kihívásairól, a munka fogalmának új értelmezéséről, az egészség, a folyamatos munkavégzés biztonságba helyezésének új szempontjairól és megoldásairól szól a „Munkaerő-piaci trendek – 2021” című élő videókonferencia.

Május 6-án várjuk a kkv-szektor munkaadóit, HR-vezetőit, a munkavállalók képviselőit. A videókonferencia 7 napig megnézhető.

Időpont: 2021. május 6. csütörtök, 9.30–16.00
Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten, pc-n)
Részletes program és kedvezményes regisztráció: ppkonferencia.hu

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek