Nyomtatás

KidExpo, 2023. november 24 -26.

1601

Tarts velünk 2023-ban is a KidExpo élményhétvégén, ahol a legújabb játékok és a legmenőbb kalandok mellett álmaid ajándékai várnak! Az egész napos színpadi műsor mellett minden standon újabb lehetőség adódik a szórakozásra, így a kis tudósok, a sportos atléták és a kreatív géniuszok is találnak kedvükre való elfoglaltságot a színes felhozatalban. Böngéssz folyamatosan frissülő programfüzetünkben, és szemezgess kedvedre!

Fogalmad sincs, mi legyen a családi program november harmadik hétvégéjén? Van egy ötletünk! Ha felhőtlen kikapcsolódásra és változatos programokra vágytok, akkor a KidExpo a tökéletes választás. Az ország legnagyobb kisgyerekes szülőknek szóló rendezvényén testközelből is szemügyre vehetitek, sőt ki is próbálhatjátok a reklámokból már jól ismert játékújdonságokat. Hidd el, a család egyetlen tagja sem fog unatkozni, a közel száz izgalmas programelem és foglalkozás közül mindenki megtalálja a kedvére valót.

Családi hétvége persze nincsen hasznos tanácsadások nélkül, szó lesz a helyes szájápolásról, de bátran felkereshetitek dietetikusokat az ételintoleranciákkal kapcsolatban, és allergológus főorvos véleményét is kérhetitek a helyszínen. A gyermekek digitális felkészültségéről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kollégái gondoskodnak.

Játékokkal, nyereményekkel és kiadványokkal várják az érdeklődő kicsiket, a tanácsadó sarokban pedig a szülők a biztonságos internethasználat témakörében kaphatnak hasznos és praktikus információkat.

A felhőtlen szórakozás közben, a folyosókon sétálgatva ismerős arcoknak is örülhetnek a gyerekek, összefuthattok Dórával a felfedezővel és Spongyabobbal, de a Star Wars-rajongók sem maradnak ki a jóból!

A családi hétvége részleteiről a www.kidexpo.hu oldalon tájékozódhatsz, egyes programokra pedig érdemes előre regisztrálnod.

A KidExpo testvérrendezvénye az azonos jeggyel látogatható BabaMama Expo, ami a gyermektervezéstől a hároméves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával vár titeket.
Időpont: 2023. november 24 -26.
Helyszín: Budapest Sportaréna
Információ: kidexpo.hu

I Forrás: Esküvő Világ

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek