Nyomtatás

Sweet Wedding Esküvőkiállítás és Vásár, 2023. március 18.

611

2023. március 18-án újra megrendezzük töretlen népszerűségnek örvendő Sweet Wedding Esküvőkiállítás és Vásárunkat a Dürer Rendezvényházban. Ha szeretnéd 1 nap alatt megtalálni azokat a szolgáltatókat, akik segítenek tökéletessé varázsolni a Nagy Napod, akkor itt a helyed! Barátságos és átlátható méretű kiállítással várunk, ahol közel 80 kiállító verseng azért, hogy neked a legjobbat nyújthassa.

Ha nem szeretnél kókler szolgáltatókba belefutni, esetleg túl későn észbe kapni, hogy valamit elfelejtettél, akkor a mi esküvői kiállításunk neked szól!

Már 8 éve szervezünk esküvői kiállításokat, és jól tudjuk, hogy milyen emberfeletti munka és mennyi szervezés van a számodra tökéletes esküvőben. Ezt azonban nem könnyű egyedül megoldani, pláne akkor, ha még számodra sem mindig egyértelmű, mi mindent kell megszervezni és pontosítani.

A mi esküvői kiállításunkon olyan szolgáltatókkal és kiállítókkal találkozhatsz, akik garantáltan kiváló munkát végeznek, pozitív visszajelzéseket kapnak, így neked is segítenek eligazodni az esküvőszervezés útvesztőjében. Tanácsaikkal és szolgáltatásaikkal megkönnyítik a szervezést, hogy a Nagy Napod valóban emlékezetes és tökéletes lehessen!

A belépés ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött, ráadásul ezen a napon még a tenerifei nászutatokat is megnyerheted!

További információ: Sweet Wedding Esküvőkiállítás és Vásár

I Forrás: Esküvő Világ

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek