Nyomtatás

CONSTRUMA 40.- Nemzetközi építőipari szakkiállítás, 2022. április 6-10.

796

A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállításon és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállításon 2022-ben április 6-10. között 461 cég 5 pavilonban várta a szakembereket, építkező, felújító végfelhasználókat. A kiállítók által felvonultatott újdonságok széles kínálata mellett konferenciák, workshopok, gyakorlati bemutatók, előadások várták az érdeklődőket.

 

HUNGEXPO APP

2021 őszén indult el és azóta már több HUNGEXPO kiállításon is jól működött a HUNGEXPO új szolgáltatása, a mobil applikáció, mely Hungexpo néven érhető el az alkalmazások között.

Az applikáció segíti a látogatók jegyvásárlását, regisztrációját, jegykezelését és tájékozódását a helyszínen. Nem utolsó szempont, hogy a kiállításra a belépőjegyet kedvezményesen lehet majd az applikáción keresztül megvásárolni. A kiállítás előtt és alatt tájékozódhat a látogató a programokról, azok helyszínéről, segít a helyszínek megtalálásában. Kiválaszthatók a kedvenc kiállítók, megtervezhető a látogatás és még további kényelmi szolgáltatások várják a látogatókat az applikációban.


Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA, az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek kiváló lehetőséget kínál a legújabb fejlesztések, innovatív megoldások bemutatására HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A CONSTRUMA csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, de előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére.

I Forrás: construma.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek