Nyomtatás

IPAR NAPJAI, 2021. június 15-18.

577

Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég egy időben, egy helyen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója idén rendhagyó módon a fizikai rendezvény helyett az online térbe kerül át.

A virtuális IPAR NAPJAI-n az iparági szereplők az új technológia segítségével egy időben adhatnak és kaphatnak információt, személyre szóló ajánlatokat vagy letölthető anyagokat termékekről, szolgáltatásokról, melyek alapján döntést hozhatnak beruházásaikról, üzleti együttműködési megállapodásaikról.

Számos cég élt már a lehetőséggel, így az érdeklődők ezen az interaktív platformon léphetnek kapcsolatba többek között a robottechnikai, a szerszámgyártó, a logisztikai, az 5G telekommunikációs vagy a legnagyobb kenőanyag-gyártó cégek képviselőivel, mint például a Bíró Szerszám és Alkatrészgyártó Kft., a DHL Globál Szállítmányozási Kft., az EFT Szerszámok Kft., a Gépipari Tudományos Egyesület, az igm Robotersystem AG, az IVM Zrt., a Klüber Lubrication Hungária Kft., a KUKA Hungária Kft., a Linamar Hungary Zrt. PPM Divízió, a MOL LUB Kft., a Műszaki Média Kiadó Kft., a Rozmaring Kft., a SC PROUMIN Srl, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Telkes Gép Kft. és a VODAFONE Magyarország Zrt. szakembereivel.

2020. október 22-én zárta kapuit az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás-együttes.

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2020-ban is kiemelt téma volt az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata. A kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatták be az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat, az egymással kommunikáló intelligens gépeket (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokat és a rendkívül hatékony tömeggyártást.

Időpont: 2021. június 15-18.
Helyszín: Hungexpo / virtuális kiállítás formájában
További információk: iparnapjai.hu

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek