Nyomtatás

A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállításokat 2021. június 2-6. közötti időpontra halasztották

456

A Kormány február 25-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (köztük a rendezvénytartási tilalom) március 15-ig meghosszabbításra kerültek, így a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor (CONSTRUMA, HUNGAROTHERM, OTTHONDesign) eredetileg meghirdetett áprilisi időpontban történő megrendezhetősége is bizonytalanná vált.

A Hungexpo Zrt. vezetősége mindezeket mérlegelve, kiállítóink érdekeit is szem előtt tartva, a Construma, Hungarotherm és OtthonDesign kiállítások elhalasztásáról döntött.

Az új időpont: 2021. június 2-6.

„Bízunk benne, hogy ebben az időpontban a Construma kiállításcsokrot már meg tudjuk rendezni. Az új időpontra a kiállítóink szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra tesszük át. Mindemellett természetesen folyamatosan nyomon követjük a hatályos intézkedéseket, jogszabályokat, és április 20-i hatállyal ismét megvizsgáljuk a kiállítás megvalósíthatóságát az aktuális helyzet tükrében. Amennyiben nem látjuk biztosítottnak a megrendezés felétételeit vagy a CONSTRUMA csokor színvonalát, akkor további halasztást nem tervezünk, a fizikai rendezvény helyett virtuális kiállítást szervezünk az idén." - fogalmaztak a szervezők közleményükben.

(Esemény Menedzser)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek