2017. október 18., szerda - Lukács

Rendezvény, esemény

brandA jó brand eladja a portékát. A cég, a termék márkájához, brandjéhez kötődő érzelmek, tapasztalatok, benyomások legapróbbja is azonnal pozitív vagy negatív hatással van az értékesítésre, a bevételre. A vezető, a munkatársak, a termék, a szolgáltatás együtt építi, formálja a legnagyobb cégértéket. A brandépítés gyakorlata, technikái gyökeresen megváltoztak.

spaImmár hetedik éve minden év október második szombatján megünnepeljük a Magyar Fürdőkultúra Napját, mely idén október 14-ére esik. Az idei téma a gyógyvizek testre és lélekre gyakorolt jótékony hatása. A rendezvény legfontosabb céljai (a magyar fürdőkultúra értékeinek felvonultatása, a fürdők népszerűsítése, valamint a kulturált fürdőlátogatás bemutatása) mellé évről évre tematikus programok társulnak.

etterem2017. október 9-15. között az Országos Étterem Héten résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket! Az éttermek kb. 60%-a mindössze 3.300 Ft-ért, a további 40% pedig 4.900 Ft-ért kínál ún. Prémium menüt. Több mint 100 „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül kb. 70 budapesti, és 30 az ország különböző pontján található meg!

designhetIdén is megrendezik a nagy sikerű Design Hetet, mely immár 12. alkalommal nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. A 2004-ben indult rendezvénysorozatot a Magyar Formatervezési Tanács hívta életre, hogy közreműködjön a design gazdasági és társadalmi szerepének tudatosításában, a design iránti bizalom növelésében és a terület szereplői közötti kommunikációban.

disznotorA 10 hektáros fesztiválterületen rengeteg program várja a látogatókat: 3 kolbász utca, kézműves vásár és gasztro utca, étel és ital kóstoltatás, disznó feldolgozás bemutatók, tájház múzeum, állatsimogatók, traktor és stabil motor kiállítás, termelőeszköz kiállítás, gőzmozdony és vasúti kocsi kiállítás, mozdonyforgató, népi játszótér és még sok ingyenesen használható játék a gyerekeknek.

kurtoskalacsA Kürtőskalács Fesztivál, amely a legújabb hungarikumunk, a kürtőskalács népszerűsítéséért jött létre, egy igazi hagyományőrző gasztro-kulturális esemény. Célja az eredeti erdélyi-magyar, faszénparázson sült kürtőskalács és annak a több mint kétszáz éves hagyományos készítési módjának megismertetése úgy a hazai, mint a külföldről hozzánk látogató közönség számára.

electrosubAz elektronika, Magyarország egyik vezető iparága, október 11-13. között kilép a virtuális világ falanszteréből, teret adva személyes találkozásoknak, üzleti tárgyalásoknak, szemtől szemben,  tapinthatóan és kézzelfoghatóan, mutatkozik be. Az esemény régen várt, hiánypótló és most, hogy létrejön, kihagyhatatlan!

sting budapestA teltházas észak-amerikai, európai, dél-amerikai, valamint mexikói állomásokat követően Sting 57th & 9th elnevezésű turnéja folytatódik, hogy az egész világot meghódítsa - ahogy a lelkes kritikák és az eddigi rajongói visszajelzések jósolják. Ez a gitárcentrikus rock turné ősszel nagy örömünkre Közép- és Kelet-Európai városokkal bővül, köztük Budapesttel is!

jezuskrisztussuperstarA Madách Színházban nagysikerrel bemutatott Jézus Krisztus Szupersztár musical október 15-én bemutatásr a kerül a Papp László Budapest Sportarénában. Andrew Lloyd Webber és Tim Rice szerzők művét, Szirtes Tamás, a színházi előadást egy Aréna méretű helyszínre rendezte, adoptálta át - tudta meg az Esemény Menedzser.

  • 1
  • 2
  • 3